SPEKTAKL NA VEMBLIJU! Pogledajte koreografije navijača iz Španije i Nemačke!

Autor:

Sport

01.06.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real i Dortmund igraju za titulu prvaka Evrope.

SPEKTAKL NA VEMBLIJU! Pogledajte koreografije navijača iz Španije i Nemačke!

Foto: www.profimedia.rs

Real Madrid i Borusija Dortmund u finalu Lige šampiona igraju na stadionu Vembli.

Istorijsko fudbalsko zdanje u Londonu dočekalo je 86.000 ljudi na tribinama, a uoči spektakla na terenu, domaćini su priredili sjajan muzičko-vizuelni performans. Svirao je Leni Kravic što je propaćeno laserima i ostalim efektima.

Usledilo je ono pravo što fudbal čini posebnim, a to su strastveni navijači. Naime, Pristalice Reala i Dortmunda na svojim stranama stadiona upriličili su koreografije, dok je ujedno trajalo nadglašavanje.

 

 

Međutim, samo što je utakmica počela nakon zvižduka sudije Vinčića - usledio je prekid! Najpre je jedan navijač utrčao na teren i gotovo minut nije bilo nikog da ga skloni. Strašan propust organizatora. Budući da je još jedan fan završio na igralištu. 

 

 

Zanimljivo, Englezi su najavili ogromne mere obezbeđenja za finale Lige šampiona. Samo je 2.500 redara angažovano, što je rekord Vemblija. Osim toga ima još i 2.000 policajaca.

Ovo je 15. međusobni duel između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda, a trofejniji Madriđani, naravno, imaju bolji učinak. Kraljevski klub slavio je na šest utakmica, dok su „milioneri“ tri puta bili bolji, a u pet navrata meč je završen bez pobednika. Real je ubedljivo najtrofejniji klub na svetu sa čak 14 titula evropskog prvaka, a Dortmund ima jednu iz sezone 1996/97.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading