OGLASIO SE DARKO KOVAČEVIĆ POSLE ISTORIJSKOG USPEHA OLIMPIJAKOSA: Sportski direktor crveno-belih je verovao u ČUDO

Autor:

Sport

30.05.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svi su mnogo napredovali i postali smo veoma spreman i jak tim"

OGLASIO SE DARKO KOVAČEVIĆ POSLE ISTORIJSKOG USPEHA OLIMPIJAKOSA: Sportski direktor crveno-belih je verovao u ČUDO

Foto: Starsport

Fudbaleri Olimpijakosa osvojili su pehar Lige konferencija, pošto su u finalu posle produžetaka savladali Fiorentinu rezultatom 1:0.

Gol odluke postigao je El Kabi u 116. minutu, a imali su crveno-beli mnogo razloga za slavlje, pa su se tako u poslednjih nekoliko minuta meča već počeli "zagrevati" za ono što je usledilo tokom cele noći na ulicama Pireja. 

Tamo je sportski direktor naš Darko Kovačević koji je verovao u čudo osvajanja Lige konferencija nakon postavljanja Hozea Luisa Mendilibara na mesto trenera. O tome je detaljnije pričao za "Cosmote TV".


- Da, od prvog trenutka pa nadalje, mogao sam to da zamislim jer je istina da je u tom trenutku (dolazak i preuzimanje vođstva g. Mendilibara) došlo do velikih promena i igrači koji su došli su mnogo pomogli, ali ne samo to, već i oni koji su ranije bili ovde pokazali su drugačiji učinak, počeo je Kovačević, pa dodao:
Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavlje posle gola El Kabija

- Svi su mnogo napredovali i postali smo veoma spreman i jak tim. Pokazali smo lepe stvari, igrali smo veoma dobro od tada na dosta utakmica. Mislim da je ono što se desilo danas nešto što smo zaslužili. Imamo veoma dobrog trenera. Celo društvo Olimpijakosa je to zaslužilo, mnogo su radili. Imamo svog predsednika koji nas vodi ovim putem i mislim da su cela Grčka i Grci ovo zaslužili. Olimpijakos uvek želi da osvoji titule. Nastaviće da se bori za osvajanje titula, osvajanje više, želimo još bolje u Evropi, mi ćemo nastaviti da stalno težimo nečemu još većem.
Potom je odgovorio kome posvećuje pehar:

- Olimpijcima, Grcima, mojoj porodici, celom svetu... Svi to zaslužuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading