"GORELA" JE ATINA! Pogledajte ŽESTOKI OKRŠAJ navijača sa POLICIJOM! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.05.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo bez incidenata u finalu Lige Konferencije.

"GORELA" JE ATINA! Pogledajte ŽESTOKI OKRŠAJ navijača sa POLICIJOM! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Veliko finale Lige konferencije održano je na stadionu "Aja Sofija" u Atini, gde su fudbaleri Olimpijakosa i Fiorentine odigrali meč.

Tokom dana, glavni grad Grčke je bio pod strogim merama bezbednosti, sa oko 5000 policajaca raspoređenih oko i u blizini stadiona. Čak je jedan navijač atinskog AEK-a uhapšen, jer je kod sebe imao nož. Srećom, većih incidenata nije bilo pre dolaska na stadion.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fiorentine smiruju navijače

U finišu prvog poluvremena, došlo je do koškanja navijača Olimpijakosa i Fiorentine na centralnom delu jedne od tribina, što je zahtevalo reakciju policije. Pendreci su sevali ka navijačima Italijana, a potom je usledilo kraj poluvremena i pritrčavanje igrača tima iz Italije, koji su stali u odbranu pristalica. Na sreću, situacija se smirila bez većih posledica.

Ovo finale će ostati upamćeno i po izuzetnim merama bezbednosti koje su bile na snazi tokom celog događaja. Navijači su imali priliku da uživaju u uzbuđujućem meču, a policija je bila brza i efikasna u rešavanju incidenata koji su se dogodili. Srećom, sve se završilo bez ozbiljnijih posledica i samo meč je bio u centru pažnje.

Gol odluke postigao je El Kabi u 116. minutu i doneo Olimpijakosu prvi trofej na evropskoj sceni u klupskoj istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading