DELIJE SLAVILE USPEH BRATSKOG OLIMPIJAKOSA! Spektakularan VATROMET u Beogradu zbog pobede Grka!

Autor:

Sport

30.05.2024

00:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezuje ih veliko prijateljstvo.

DELIJE SLAVILE USPEH BRATSKOG OLIMPIJAKOSA! Spektakularan VATROMET u Beogradu zbog pobede Grka!

Foto: Starsport

Fudbaleri Olimpijakosa pobedili su Fiorentinu posle produžetaka na stadionu "Aja Sofija" u Atini rezultatom 1:0 (0:0, 0:0) i osvojili prvi trofej u Ligi konferencija, ujedno i prvi pehar u klupskoj istoriji na evropskoj sceni.

Golom El Kabija u 116. minutu, Pirejci su došli do pehara i uspeli uprkos manjem broju stvorenih prilika da naprave istorijski podvig.

Slave navijači Olija, ali slavi se i u Beogradu. Naime, nešto malo iza ponoći na ulicama glavnog grada orila se eksplozija vatrometa, koji su ispaljivali navijači Crvene zvezde.

Odavno je poznato da delije i Gejt 7 veže veliko bratstvo, pa su najvatrenije pristalice crveno-belih sa Marakane umele da proslave podvig bratskog kluba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači Olimpijakosa

Bakljada je trajala nekoliko minuta u centru Beograda, čuli su se i topovski udari, zbog radosti delija koju dele sa navijačima Olimpijakosa.

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković odigrao je ceo meč za Italijane, najbolji u sezoni, ali nije uspeo drugu sezonu zaredom da digne pehar Lige konferencija. Čak je i imao jednu priliku da postigne pogodak, međutim, poslao je loptu udarcem glavom pored stative.

Njegova dobra forma, ipak, može da raduje selektora Dragana Stojkovića Piksija, uoči Evropskog prvenstva u Nemačkoj. "Orlovi" su u grupi C sa reprezentacijama Engleske, Danske i Slovenije.

Fiorentina je, podsetimo, u prošlogodišnjem finalu poražena od premijerligaša Vest Hema rezultatom 1:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading