NEZAPAMĆENI NEREDI U ATINI! Sukobili se NAVIJAČI, napadač NOŽEM naleteo na pristalice Olimpijakosa!

Autor:

Sport

29.05.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene pred finale Lige Konferencije.

NEZAPAMĆENI NEREDI U ATINI! Sukobili se NAVIJAČI, napadač NOŽEM naleteo na pristalice Olimpijakosa!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Grčka policija je večeras uhapsila jednog huligana nedaleko od stadiona "Aja Sofija" u Atini, koji je kod sebe imao nož.

Hapšenje se desilo u naselju Nova Filadelfija, gde je prošlog leta nastradao navijač AEK-a, Mihalis Kacuris. Navodno, uhapšeni huligan je navijač fudbalskog kluba AEK i sumnja se da je planirao da izazove haos među pristalicama Olimpijakosa, rivalskih žuto-crnih.

Policijske snage u Atini su podignute na najviši nivo pred evropsko finale, sa čak 5.000 policajaca raspoređenih na ulicama grada kako bi održavali red i mir. Očekuje se da će na stadionu "OPAP arena" biti veliki broj navijača Fiorentine, koji su stigli iz Italije, ali zasad nema problema na ulicama Atine.

 

 

Na stadionu AEK-a se očekuje veća podrška za Olimpijakos, koji će maltene igrati na domaćem terenu, kako zbog publike, tako i zbog odličnog poznavanja celog objekta i okoline. Ovo finale Lige konferencija obeleženo je i tragičnim događajem prošlog leta, kada su huligani Dinama iz Zagreba nasmrt izboli navijača AEK-a. S obzirom na ove okolnosti, bezbednost i red su prioritet grčkih vlasti tokom ovog događaja.

 

 

Fiorentina je, inače, napravila najduži niz u UEFA takmičenjima bez poraza, pošto nisu izgubili 13 mečeva ove sezone! Imaju čak sedam pobeda i šest nerešenih rezultata, po čemu su postali novi rekorderi. Za tim iz Firence nastupa i srpski reprezentativac Nikola Milenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading