U SJAJNOJ FORMI PRED EVRO! Piksijev "orao" izabran u IDEALAN TIM prvenstva!

Autor:

Sport

29.05.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno priznanje za reprezentativca Srbije.

U SJAJNOJ FORMI PRED EVRO! Piksijev "orao" izabran u IDEALAN TIM prvenstva!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije posle poraza od Brazila

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović (23) izazvao je pažnju austrijskih novinara svojim izuzetnim nastupima u austrijskoj Bundesligi.

Iako njegov tim, Salcburg, nije uspeo da odbrani titulu, on se istakao individualnim priznanjem ulaskom među 11 najboljih igrača lige.

Pored Pavlovića, još jedan fudbaler Salcburga, napadač Karim Konate, takođe se našao u najboljem timu austrijske Bundeslige. Konate je sa impresivnih 20 postignutih golova bio najbolji strelac austrijskog šampionata, što je dodatno istaklo kvalitet ovog tima.

Nije iznenađujuće što je u idealnih 11 igrača najviše predstavnika novog šampiona, Štruma. Čak petorica igrača iz redova Štruma našlo se među najboljima: Jusuf Gazibegović, Gregori Vutrih, Aleksander Pras, Otar Kiteišvili i Jon Gorenc Stanković. Ova dominacija jasno ukazuje na kvalitet i konzistentnost ovog tima tokom sezone.

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović

Pavlović je ove sezone odigrao 26 utakmica u Bundesligi, postigao je tri gola i upisao isto toliko asistencija. Njegovi doprinosi timu su bili značajni, kako u odbrani, tako i u napadu, što je rezultiralo zasluženim mestom među najboljima u elitnom austrijskom rangu.

Ovakva vest samo može da raduje selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, uoči predstojećeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj, na kome "orlovi" igraju u Grupi C, zajedno sa reprezentacijama Engleske, Danske i Slovenije.

Srbija prvi meč igra u Gelzerkirhenu 16. juna protiv vicešampiona Evrope, "gordog albiona" od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading