BARAŽ ZA SUPERLIGU SRBIJE! Odžačani se MINIMALCEM približili ELITI!

Autor:

Sport

29.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Tekstilca iz Odžaka ostvarili su važnu pobedu nad ekipom Javora rezultatom 1:0 (1:0) u prvoj utakmici baraža za popunu Superlige Srbije.

BARAŽ ZA SUPERLIGU SRBIJE! Odžačani se MINIMALCEM približili ELITI!

Foto: Starsport

Iako su igrali na neutralnom terenu stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu, Tekstilac je uspeo da savlada favorizovanog superligaša, pružajući izvanrednu igru i približavajući se istorijskom plasmanu u najviši rang srpskog fudbala.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 33. minutu kada je golman Javora, Strahinja Manojlović, uspeo da odbrani penal Miroslavu Markoviću. Međutim, Marković je sačuvao prisebnost, iskoristio odbitak i poslao loptu u mrežu, postavivši konačan rezultat od 1:0 u korist Tekstilca.

Revanš utakmica zakazana je za 3. jun u Ivanjici, gde će se odlučiti o sudbini ovih ekipa.

Ovom pobedom, Tekstilac je stekao značajnu prednost u borbi za plasman u Superligu Srbije, što bi bio veliki korak napred za ovaj tim. Kao zvanično četvrtoplasirani tim Prve lige Srbije, Odžačani pokazuju izuzetnu upornost i spremnost da se izbori za mesto među najboljim ekipama u zemlji.

Nakon prvog susreta, očekuje nas uzbuđujući revanš u Ivanjici. Za ekipu Javora, ovo će biti prilika da nadoknadi zaostatak i pokaže svoju snagu pred domaćom publikom, dok će Tekstilac nastojati da sačuva prednost i ostvari istorijski plasman u Superligu Srbije. S obzirom na ulog, očekuje se da će ova utakmica biti prava fudbalska drama.

Podsetimo, Jedinstvo sa Uba je, uz prvoplasirani OFK Beograd, obezbedilo istorijski plasman u najjači fudbalski rang u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading