GROM IZ VEDRA NEBA! Vratio se Barak Bahar! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.05.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivana promena na klupi izraelskog šampiona.

GROM IZ VEDRA NEBA! Vratio se Barak Bahar! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nakon godinu dana, pošto je napustio klub, povratak Baraka Bahara u Makabi iz Haife konačno je ozvaničen.

Izraelski stručnjak potpisao je dvogodišnji ugovor sa timom koji je pre odlaska doveo do šampionske titule, a Bahar ima ambiciju da vrati ekipu na tron.

- Srećan sam i uzbuđen što se vraćam na mesto za koje sam se vezao i što ću ponovo sarađivati sa upravom, timom, igračima i, naravno, navijačima - rekao je Bahar.

Bahar je prethodno imao ne baš uspešan mandat na klupi Crvene zvezde, ali je sa Makabijem iz Haife već bio trostruki uzastopni šampion Izraela.

Tokom karijere vodio je i klubove Ironi Kirjat Šmonu i Hapoel Ber Ševu, sa kojima je osvojio po tri titule.

- Podsećanja radi, Makabi Tel Aviv je ove godine bio uspešniji, pa su u klubu kao rešenje videli samo jednog čoveka - mene - dodao je Bahar.

On je napustio redove šampiona Srbije na polusezoni, ostavivši klub na drugom mestu na tabeli, ali se sada vraća sa novom motivacijom i iskustvom.

S obzirom na Baharovu uspešnu prošlost sa Makabijem iz Haife, očekivanja su velika. Njegova uloga će biti ključna u pokušaju povratka kluba na vrh tabele i osvajanja novih trofeja. Navijači već sa nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na klupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading