PROBLEM ZA MILOJEVIĆA! Tri kluba iz LIGA PETICE ŽELE najboljeg Zvezdinog igrača!

Autor:

Sport

29.05.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka se zahuktava za njegov potpis.

PROBLEM ZA MILOJEVIĆA! Tri kluba iz LIGA PETICE ŽELE najboljeg Zvezdinog igrača!

Foto: Starsport

Crvena zvezda će se, po svoj prilici, suočiti sa gubitkom jednog od svojih najboljih igrača, pošto je reprezentativac Južne Koreje, In Bom Hvang, na meti premijerligaša Kristal Palasa i Volverhemptona, kao i italijanske i Bolonje.

Hvang je stigao u Crvenu zvezdu, uz džentlmenski dogovor sa upravom kluba da mu se ne stavlja prepreka ukoliko se odluči za odlazak. Uprava sprskog šampiona očekuje da će uspeti da nadoknadi uloženo u obeštećenje i platu igrača, koja iznosi oko sedam miliona evra.

Iako još uvek nije poznato gde će Hvang nastaviti karijeru, izvesno je da će to biti neko od pet najjačih liga. Italijanski mediji prenose da je Bolonja zainteresovana za usluge Korejca, dok su Kristal Palas i Volverhempton već duže vreme u potrazi za pojačanjima, a Hvang se nalazi visoko na njihovim listama želja.

Foto: Starsport

In Bom Hvang

Hvang je bio jedan od ključnih igrača Crvene zvezde tokom nedavno završene sezone, u kojoj je nastupio u 35 utakmica u svim takmičenjima. Impresionirao je kao vezista postigavši 6 golova uz 7 asistencija, ističući se kao jedan od najboljih pojedinaca ekipe iz Ljutice Bogdana.

 

 

Očekuje se da će odlazak Hvanga izazvati različite reakcije među navijačima Crvene zvezde, koji su prepoznali kvalitete ovog talentovanog fudbalera tokom njegovog boravka u klubu, proglasivši ga za najboljeg stranca u poslednjih nekoliko godina.

Pitanje koje sada ostaje otvoreno je gde će Hvang nastaviti svoju karijeru i kako će se njegov odlazak odraziti na igru i rezultate Crvene zvezde u narednoj sezoni. Nedavno je sam fudbaler najavio da ostaje na Marakani, ali će na ponude iz "lige petice" teško moći da odoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading