BOMBA U HUMSKOJ: Partizan dovodi brutalno pojačanje!

Autor:

Sport

28.05.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenik Grobara blizu povratka.

BOMBA U HUMSKOJ: Partizan dovodi brutalno pojačanje!

Foto: Starsport

Tokom nedavno završene sezone, Partizan je imao mnogo problema u odbrani, a broj primljenih golova mogao je biti i veći da nije bilo odličnog golmana Aleksandra Jovanovića. Zbog toga čelnici kluba planiraju potpunu rekonstrukciju odbrane, posebno zbog očekivanih kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Prvi na spisku želja je bivši kapiten Partizana Slobodan Urošević, koji je proteklu sezonu proveo u kiparskom Arisu iz Limasola, a mogao bi napustiti taj klub tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka. Uroševićev dolazak bi mogao da ojača poslednju liniju tima koja je imala velike probleme tokom sezone, dok je neizvesna budućnost Nikole Antića, igrača koji nije ispunio očekivanja Partizana.

Foto: Starsport

 

Urošević ističe se kao ključno pojačanje na listi želja Partizana za rekonstrukciju odbrane. Bivši kapiten kluba proveo je proteklu sezonu u kiparskom Arisu iz Limasola i mogao bi da napusti klub tokom letnjeg prelaznog roka. Njegov dolazak bi mogao da pruži potrebnu sigurnost i stabilnost poslednjoj liniji tima koja je imala velike probleme tokom nedavno završene sezone.

Partizan je tokom nedavno završene sezone imao mnogo problema u odbrani, što je rezultiralo brojnim primljenim golovima. Međutim, zahvaljujući odličnim intervencijama golmana Aleksandra Jovanovića, situacija nije bila još gora. Upravo zbog ovih problema, čelnici kluba planiraju temeljnu rekonstrukciju odbrane kako bi se pripremili za očekivane kvalifikacije za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading