VELIKI POTRESI U HUMSKOJ: Partizan ostaje bez važnog igrača!

Autor:

Sport

14.05.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u sve težoj situaciji.

VELIKI POTRESI U HUMSKOJ: Partizan ostaje bez važnog igrača!

Foto: Starsport

Partizan se suočava sa izazovima uoči naredne sezone, a jedan od glavnih problema može biti gubitak mladog napadača Sameda Baždara. Kako prenosi Mozzartsport Almerija je izrazila interesovanje za ovog talentovanog fudbalera, nudeći oko 3.000.000 evra za njegov transfer. Baždar je ove sezone postigao osam golova na 29 utakmica, ističući se svojim kvalitetom, a čak je i bio strelac na nedavnom derbiju protiv Crvene zvezde.

Foto: Starsport

 

Iako je Almerija spremna da uloži značajan iznos novca u transfer Sameda Baždara, rukovodstvo Partizana veruje da može da ostvari veću zaradu prodajom ovog talenta. Uzimajući u obzir njegove performanse u drugom delu sezone, jasno je da postoji potencijal za profit, a odlazak Baždara bi predstavljao ozbiljan izazov za Partizan u potrazi za novim golgeterom.

Pre izvesnog vremena bivši trener crno-belih, Igor Duljaj otkrio je da  Baždar izražava želju da napusti klub i da se oproba u drugim sredinama. Istakao je da je Partizan klub koji živi od prodaje igrača, te da je odlazak Baždara deo tog poslovnog modela. Ukoliko klub uspe da ostvari značajnu zaradu, fokus će biti usmeren ka pronalaženju adekvatne zamene i ulaganju u nove mlade talente.

Očigledno je da Partizan ulazi u fazu promena i rekonstrukcije tima, te će uprava kluba morati da donese važne odluke kako bi osigurala konkurentnost u narednoj sezoni. S obzirom na interesovanje evropskih klubova za mladog Baždara, njegov transfer može predstavljati značajan izvor prihoda, ali i izazov u pronalaženju adekvatne zamene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading