POZNATI PAROVI BARAŽA ZA SUPERLIGU SRBIJE: Javor na Tekstilac, Inđija protiv Železničara - Voždovac ISPAO!

Autor:

Sport

24.05.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo u poslednjim mečevima plej auta u eliti i Prve lige Srbije.

POZNATI PAROVI BARAŽA ZA SUPERLIGU SRBIJE: Javor na Tekstilac, Inđija protiv Železničara - Voždovac ISPAO!

Foto: Starsport

Uzbudljivo je bilo u poslednjim mečevima plej-auta u Superligi Srbije i drugom rangu domaćeg klupskog fudbala. Tokom 90 minuta duela započetih u 18.30 na tabeli uživo smenjivali su se Radnički iz Niša, Javor i Želeničar iz Pančeva, a na kraju je opstanak obezbedio klub sa Čaira, uprkos porazu u Novom Pazaru (2:1). Iz elitnog ranga ispao je Voždovac, iako je večeras na svom stadionu pobedio Radnik iz Surdulice 3:2.

Radnik je poveo 2:0 golovima Vukašina Bogdanovića u 14. i Petra Kunića iz penala u 58. minutu. Preokret za Voždovac doneli su Mateja Bubanj u 59, Džunior Flemings iz penala u 64. i Rodrigo Vilka u 81. minutu.

Javor i Železničar iz Pančeva odigrali su 1:1 u Ivanjici, pa će oba tima igrati baraž za ostanak u prvenstvu. Golove su postigli Luka Ratković u 48. minutu za Javor i Aleksandar Kahvić u 76. minutu za Železničar. Javor će baraž za ostanak u Super ligi igrati protiv Tekstilca iz Odžaka, a Železničar protiv Inđije.

U mečevima Prve lige Srbije Inđija je odigrala 2:2 protiv Grafičara (Mijailović 58. minutu, Milošev 75/ Stojanović 57, Ajdar 69). Jedistvo s Uba proslavilo je istorijiski plasman u Superligu pred krcatim stadionom "Dragan Džajić" pobedom nad Smederevom - 2:1 (Ibrahim 13, Karikari 56/ Jovanović 2. minut), dok je meč Tekstilca i Mačve završen 0:0.

Prvi mečevi se igraju 29. maja na terenima ekipa iz drugoligaškog ranga takmičenja, dok su revanši zakazani za 3. jun

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading