ISTORIJSKI DAN NA MARAKANI! Evo ko sudi ZVEZDI I ČUKI u poslednjem kolu!

Autor:

Sport

23.05.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je u subotu od 19.00.

ISTORIJSKI DAN NA MARAKANI! Evo ko sudi ZVEZDI I ČUKI u poslednjem kolu!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Crvene zvezde će dočekati ekipu Čukaričkog 25. maja od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" u okviru poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije. Ovaj meč će biti istorijski značajan jer će prvi put u istoriji nacionalnog šampionata četiri žene suditi meč elitnog ranga srpskog fudbala. Jelena Cvetković, Ivana Jovanović, Aleksandra Kostić i Milica Milovanović će biti deo sudije ekipe za ovaj meč. Cvetkovićevoj je poverena uloga glavnog arbitra, dok će joj pomagati Jovanovićeva i Kostićeva, a u VAR sobi, sedeće Milica Milovanović, uz asistenta Momčila Markovića, dok će četvrti sudija biti Nikola Radaković.

Jelena Cvetković je debitantkinja u Superligi, debitovala je prošle sezone na meču kragujevačkog Radničkog i Radnika, odigranom u novembru 2022. godine. Ovo će biti njen drugi meč u eliti, što predstavlja značajan korak ka većoj inkluzivnosti u srpskom fudbalu. Ovakav potez otvara vrata za nove talente i pokazuje da se žene sve više uključuju u profesionalni fudbal na različitim nivoima.

Osim istorijskog značaja meča zbog prisustva ženskih sudija, Crvena zvezda ima dodatni motiv za pobedu. Nakon ovog susreta, crveno-beli će proslaviti novu "duplu krunu" i završiti sezonu sa još jednim trofejom. Ovo je prilika da se obeleži još jedna uspešna sezona za klub, čime se potvrđuje dominacija Crvene zvezde u domaćem fudbalu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading