NEVIĐENO U SRPSKOM FUDBALU! Crvena zvezda osvojila TITULU ZA 10 SEKUNDI!

Autor:

Sport

23.05.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival se predao bez borbe.

NEVIĐENO U SRPSKOM FUDBALU! Crvena zvezda osvojila TITULU ZA 10 SEKUNDI!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbalerke Crvene zvezde su ostvarile izvanredan uspeh osvajanjem duple krune pehara, trofeja u prvenstvu, tako i u Kupu. Međutim, put do osvajanja Kupa bio je neobičan, jer je finale završeno pre nego što je i počelo. Naime, protivnik, ekipa Spartaka, namerno je predao meč nakon samo 10 sekundi igre, ostavljajući Crvenu zvezdu kao pobednika.

Fudbalerke Spartaka su izazvale pravu buru na terenu stadiona Mladost u Kruševcu kada su izašle sa samo sedam igračica, da bi jedna od njih "povredila" već u 10. sekundi meča. Ovakav potez doveo je do iznenadnog kraja utakmice, a Crvena zvezda je proglašena pobednikom službenim rezultatom 3:0. Ovaj neočekivani razvoj događaja sigurno će ostati dugo upamćen u fudbalskim krugovima.

Odluka fudbalerki Spartaka da namerno prekinu finale Kupa izazvala je brojne kontroverze i rasprave u javnosti. Ovo neobično ponašanje suprotstavljeno je sportskom duhu takmičenja i izazvalo negodovanje kako navijača, tako i ljubitelja fudbala širom zemlje. Ipak, odluka je doneta, a Crvena zvezda je odnela pobedu.

Inače, iz Spartaka su prethodnih dana i najavili ovakav scenario, nezadovoljni činjenicom da im je administrativno oduzet bod u Superligi Srbije što je bilo dovoljno da fudbalerke Crvene Zvezda postanu šampionke države. Crveno-beli su i u muškoj konkurenciji najbolji u zemlji, pošto su takođe osvojili duplu krunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dj

24.05.2024 16:34

Nije ni Partizan trebao da igra u kupu protiv mezimice ...