KOSTIĆ MENJA KLUB, ALI NE I LIGU: Italijanski gigant zainteresovan za srpskog reprezentativca!

Autor:

Sport

07.05.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

De Rosi želi Kostića.

KOSTIĆ MENJA KLUB, ALI NE I LIGU: Italijanski gigant zainteresovan za srpskog reprezentativca!

Foto: www.profimedia.rs

Filip Kostić, reprezentativac Srbije, ponovo je privukao pažnju medija i fudbalskih klubova. Prema navodima italijanskog Kalčomerkata, Juventus planira da proda Kostića tokom letnjeg prelaznog roka, a već se spekuliše o potencijalnim zainteresovanim klubovima. Upravo se ističe interesovanje Rome, gde bi trener Vučice, Danijele de Rosi želeo da vidi 31-godišnjeg fudbalera naredne sezone.

Italijanski mediji ističu da je trener Rome oduševljen kvalitetima Filipa Kostića i vidi ga kao idealno rešenje za pokrivanje leve strane terena, s obzirom na to da ugovor sa Leonardom Spinacolijem ističe. Ova informacija ukazuje na to da Roma ozbiljno planira da pojača svoj tim, te da bi Kostić mogao da bude ključni igrač u narednoj sezoni.

Pored Juventusa i Rome, ranije se pominjalo da je za Filipa Kostića zainteresovan i francuski Marsej. S obzirom na ove informacije, trka za potpis reprezentativca Srbije će definitivno biti otvorena tokom letnjeg prelaznog roka. Očekuje se da će Kostić biti tražena meta klubova koji žele da unaprede svoje redove i dodaju iskusnog i kvalitetnog igrača svom timu.

Kostić je svojim igrama u reprezentaciji Srbije i klubu privukao pažnju evropskih fudbalskih velikana, te se sa nestrpljenjem očekuje razvoj situacije tokom letnjeg prelaznog roka. Ove sezone srpski reprezentativac nije postigao nijedan pogodak na 32 nastupa. Definitivno bi svojim kvalitetima pomogao Romi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading