BORJAN OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO! "Dok pišem ovo osećam neverovatnu emociju koju ne umem da opišem rečima"!

Autor:

Sport

22.05.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže čeka da sazna svoju sudbinu.

BORJAN OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO! "Dok pišem ovo osećam neverovatnu emociju koju ne umem da opišem rečima"!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Milan Borjan, golman Crvene zvezde, vratio se u Beograd nakon godinu dana provedenih u Bratislavi. Pozajmica u Slovanu se završila, a čuvar mreže je odlučio da se obrati navijačima putem Instagrama i zahvali im na podršci koju je dobio tokom svog boravka u Slovačkoj.

 

 

- Sjajna i neverovatna godina iza mene kako u sportskom tako i u životnom aspektu. Godinu dana sam se u Slovačkoj osećao kao kod kuće jer su me navijači, igrači, uprava, ljudi iz kluba, prihvatili kao da sam se tu rodio. Dok pišem ovo osećam neverovatnu emociju koju ne umem da opišem rečima. Ponosan što sam nastavio niz gde je Slovan osvajao titule. Najveća sreća što je moj sin podigao sedmi pehar sa svojih sedam godina. Hvala navijačima za svako skandiranje mog imena, za svaki aplauz i za neverovatnu podršku. Hvala mojim saigračima koji su mi bili porodica poslednjih godinu dana. Treneru koji je neverovatno dobar trener i još bolji čovek. Hvala svim ljudima iz Slovana. Dakujeme - napisao je Borjan.

Iako ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2026. godine, Borjanova budućnost u klubu je neizvesna. Budući da su na Marakani, prema navodima, već doneli odluku da se golman neće vraćati u redove crveno-belih, očekuje se da će tokom leta biti doneta odluka o tome da li će Borjan napustiti klub trajno ili će ponovo biti poslat na pozajmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading