PRVI ČOVEK ZVEZDE PRATI DUEL IZ LOŽE! Evo ko je sve u društvu Zvezdana Terzića!

Autor:

Sport

21.05.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Vojvodina bore se za trofej nacionalnog kupa.

PRVI ČOVEK ZVEZDE PRATI DUEL IZ LOŽE! Evo ko je sve u društvu Zvezdana Terzića!

Foto: Starsport

Utakmica finala Kupa Srbije, između Crvene zvezde i Vojvodine, privukla je veliku pažnju, pa su tribine stadiona u Loznici ispunjene gotovo do poslednjeg mesta.

Budući na značaj duel i loža Lagatora je "krcata", a u njoj se nalaze mnoga poznata lica, od ministra omladine i sporta Zorana Gajića, selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, državnog sekretara ministarstva omladine i sporta Marka Kešelja...

Što se tiče vrhuške Zvezde, u svečanoj loži našli su se generalni direktor kluba s Marakane Zvezdan Terzić, njegov sin i prvi čovek OFK Beograda Kostadin Terzić, predsednik kluba Svetozar Ostojić, bivši igrač a sada tehnički direktor Marko Marin, dok im društvo pravi i Slobodan Govedarica, predsednik Grafičara.

Vremenski uslovi su se poboljšali, tako da će predstavnici Zvezde moći da uživaju u pravom spektaklu zajedno sa navijačima koji su stigli u Loznicu.

Zvezda juri četvrtu uzastopnu duplu krunu što je impresivan učinak za najtrofejniji klub u Srbiji. Sa druge strane Vojvodina nije nimalo naivan i lak protivnik i pokušaće da pokvari planove Zvezdi u svojim ambicijama. Ono što može da pokvari ovaj spektakl jeste loše vreme koje preti da pređe u katastrofu.

Foto: Republika.rs

Kostadin Terzić, Zvezdan Terzić, Marko Marin i Svetozar Mijailović

Do sada je bilo 17 finala, a sedam je odigrano na stadionu Partizana, šest na Marakani, dok su su ljubitelji fudbala mogli da pogledaju finale i u Nišu, Kruševcu, Surdulici i Gornjem Milanovcu, a sada je na red došla i Loznica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading