IGRAO JE ZA OBA KLUBA! FSS ODLUČIO ko će URUČITI pobedniku pehar KUPA Srbije!

Autor:

Sport

21.05.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u Loznici protiv Vojvodine jure novu "duplu krunu" (20.15).

IGRAO JE ZA OBA KLUBA! FSS ODLUČIO ko će URUČITI pobedniku pehar KUPA Srbije!

Foto: Nikola Mutić

Finale Kupa Srbije za sezonu 2023/24 privlači pažnju ljubitelja fudbala širom zemlje. Uoči meča između Crvene zvezde i Vojvodine, atmosfera dostiže vrhunac, a veliki broj delija uputio se ka Loznici, kako bi bodrio izabranike Vladana Milojevića.

Stadion Lagator će biti poprište ovog spektakla gde će se odlučiti ko će podići pehar namenjen pobedniku najmasovnijeg takmičenja na ovim prostorima.

Kao i u svakom finalu, dodela pehara je trenutak koji uzbuđuje sve učesnike, ali i publiku. Direktor sportskog sektora Fudbalskog saveza Srbije, Miroslav Tanjga, imaće čast da uruči pehar pobedniku Kupa Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Tanjga

Ova odluka nije slučajna, već je rezultat prostog logičkog razmišljanja. Naime, Tanjga je danas funkcioner FSS, ali je takođe ostavio dubok trag kao fudbaler igrajući kako za Vojvodinu, tako i za Crvenu zvezdu.

Miroslav Tanjga je bio ključna figura u šampionskoj generaciji Vojvodine tokom perioda bivše Jugoslavije. Od 1988. do 1991. godine, on je igrao za novosadski tim, ostvarivši 79 nastupa, i upisavši sebi devet golova. Njegova uloga kao defanzivca bila je od velikog značaja za ekipu, a njegova posvećenost i veština obeležile su tu eru Vojvodine. Kasnije je nastavio svoju karijeru i u Crvenoj zvezdi, pokazujući izuzetan talenat i posvećenost fudbalu.

Finale Kupa Srbije za sezonu 2023/24 obećava uzbudljiv fudbalski spektakl, a dodela pehara od strane Miroslava Tanjge dodatno će začiniti ovaj događaj. Navijači i ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod susreta na Lagatoru, koji će ispisati novu istoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading