VANREDNO SAOPŠTENJE IZ NOVOG SADA! Vojvodina uputila APEL pred meč sa Zvezdom!

Autor:

Sport

20.05.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u utorak na stadionu Lagator u Loznici.

VANREDNO SAOPŠTENJE IZ NOVOG SADA! Vojvodina uputila APEL pred meč sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine uveliko se pripremaju za finalni meč Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, koji će se odigrati u utorak na stadionu Lagator u Loznici.

Iako su u koži autsajdera pred ovaj meč, crveno-beli iz Novog Sada odlučni su da se ne odreknu borbe za trofej.

Ova sezona donosi sjajne rezultate za ekipu iz Novog Sada, što su pokazali i u mečevima sa Partizanom i izabranicima Vladana Milojevića. Pobeda nad "parnim valjkom" na terenu u Humskoj, kao i remi sa novim-starim šampionom Superlige, jasno ukazuju na kvalitet koji Vojvodina poseduje.

Dan pre finalnog meča, iz tabora Vojvodine su izdali saopštenje upućeno svojim navijačima koji će putovati sopstvenim prevozom. Apel je bio jasan - krenuti ranije kako bi se izbegle gužve i zagušenja u saobraćaju i kako bi svi navijači stigli na vreme na stadion "Lagator".

 

 

- Važno! Fudbalski klub Vojvodina apeluje na sve svoje navijače koji idu na utakmicu finala Kupa Srbije u Loznicu sopstvenim prevozom da sutra krenu što ranije kako bi se izbegle bespotrebne gužve i zagušenja u saobraćaju sa ciljem da svi na utakmicu stignu na vreme - stoji u saopštenju Vojvodine.

Meč je zakazan za 20 časova i 15 minuta, a Novosađani se nadaju podršci svojih vernih navijača koji će biti ključni faktor u ovom važnom duelu.

Očekuje se da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta, a navijači "stare dame" spremni su da pruže podršku svojoj ekipi u borbi za trofej Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading