NAJPOZNATIJA ŽENA FUDBALERA NA SAJTU ZA ODRASLE! Suprug je podržao! Zaradiće MILIONČE za pola godine!

Autor: M. M.

Sport

07.05.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da šokira javnost.

NAJPOZNATIJA ŽENA FUDBALERA NA SAJTU ZA ODRASLE! Suprug je podržao! Zaradiće MILIONČE za pola godine!

Foto: Instagram/printscreen

Vanda Nara, argentinska lepotica i supruga fudbalskog zvezdnika Maura Ikardija, odlučila se na korak koji je mnoge iznenadio - potpisala je ugovor sa kompanijom za odrasle "Divas Play Mundial". Ova platforma, slična "Onlyfans-u", omogućava korisnicima da prate i pristupe ekskluzivnom i seksi sadržaju po ceni od 15 dolara po profilu, uz mogućnost dodatnog sadržaja kao što su video pozivi i poruke.

Foto: Instagram printscreen/wanda_nara

Vanda Nara


Mauro Ikardi, suprug Vande Nare, izjavio je da ju je ohrabrio u ovom poduhvatu, shvatajući da ona uživa u fotografisanju, te da će na ovaj način moći da zaradi značajnu sumu novca. Ova neobična podrška supruga dodatno je podgrejala interesovanje javnosti za Vandin novi poduhvat.

Foto: Instagram printscreen/wanda_nara

Vanda Nara


Prema navodima medija, Vanda Nara će za šest meseci zaraditi čak milion evra, što samo pokazuje koliko je popularna i tražena za ovu vrstu angažmana. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i podstakla raspravu o tome koliko je ovo isplativo i da li je ovakav korak primeren za javne ličnosti, posebno za one koji su već stekli određeni ugled u drugim sferama.

Foto: Tanjug/AP

Vanda i Ikardi


Ovaj potez Vande Nare izazvao je različite reakcije javnosti, od osude do podrške. Mnogi su iznenađeni njenom odlukom, dok je drugi podržavaju u iskorišćavanju svoje popularnosti i atraktivnosti u svrhu zarade. Očekuje se da će ova vest i dalje privlačiti pažnju medija i javnosti, dok će sama Vanda nastaviti da kreira sadržaj koji će zadovoljiti njene pratioce na ovoj platformi.

Foto: Instagram printscreen/wanda_nara

Vanda


Pitanje koje se postavlja jeste zašto je kompanija "Divas Play Mundial" odabrala upravo Vandu Naru za zaštitno lice ove platforme. Njena atraktivnost, popularnost i veza sa fudbalskim svetom svakako su doprineli ovoj odluci, te je jasno da je kompanija prepoznala njen potencijal da privuče veliki broj korisnika i pretplatnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading