ZALJULJAO JAVOR NA ISTOKU MASURIČKE KOTLINE: Bodovi spasa putuju u Ivanjicu! Gostili se i Novopazarci i Pančevci - "zmajevi" na ivici ambisa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.05.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još 270 minuta fudbala je ostalo, a nepoznanica je i dalje mnogo.

ZALJULJAO JAVOR NA ISTOKU MASURIČKE KOTLINE: Bodovi spasa putuju u Ivanjicu! Gostili se i Novopazarci i Pančevci - "zmajevi" na ivici ambisa!

Foto: Youtube.com/printscreen/Super liga Srbije

Na programu su bili mečevi četvrtog kola plej-aut faze superligaškog karavana u kojima su se gosti, gostili, a čast domaćina spasili su Subotičani koji znatno mirnije mogu da uđu u poslednja tri prvenstvena duela.

Na stadionu u Surdulici pred oko 200 ljubitelja fudbala, još ranije prežaljena ekipa Radnika, "kapitulirala" je u trećem minutu nadoknade vremena kada je nakon nespretne reakcije, Mateja Stojanović zatresao sopstvenu mrežu što je dovelo do erupcije oduševljenja gostiju, koji su listom svi utrčali na teren nakon čega je sudija Marko Ivković pokazao čak četiri crvena kartona Ivanjičanima. Redom su "crveneli" Radovan Ćurčić, Milovan Milović i Mirko Stević, članvi stručnog štaba, kao i fudbaler Stefan Milošević, ali je ekipa Javora iz Ivanjice stigla možda i do ključnih bodova u borbi za opstanak.

 

 

U prvom od dva meča koja su danas odigrana na krovu TC "Stadion", Novi Pazar je golom Nikole Karaklajića u devetom minutu stigao do bodova kojima je i teoretski obezbedio opstanak, dok je samo para sati kasnije, na istom mestu Voždovac sebe doveo u gotovo bezizlaznu situaciju porazom od pančevačkog Železničara rezultatom 2:3.

Čast domaćina spasao j subotički Spartak koji je na svom terenu pred oko 200 ljubitelja fudbala savladao niški Radnički rezultatom 3:1. Pitanje pobednika rešeno je već u prvih 45 minuta meča kada su mrežu Dimitrija Stevanovića tresli Andrej Todoroski, Stefan Tomović i Jovan Lukić, dok je počani pogodak za "meraklije", delo Stefana Vukića u 72. minutu meča.

Već narednog vikenda na programu su mečevi 35. takmičarske runde u kojoj će IVanjičani imati veliku priliku da u duelu sa "voždovačkim zmajevima" ostvare trijumf koji bi im doneo mnogo više od sama tri boda, dok će jedino meč u Novom Pazaru biti lišem rezultatske neizvestnosti.

- Parovi 5. kola Plej-aut faze Superlige Srbije:

Novi Pazar (Novi Pazar) - Spartak (Subotica)

Radnički (Niš) - IMT (Novi Beograd)

Javor (Ivanjica) - Voždovac (Beograd)

Železničar (Pančevo) - Radnik (Surdulica)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading