NAVIJAČI SU OSTALI U ŠOKU: "Šta je ovo"!? Gostujući dres šampiona za narednu sezonu izazvao burne reakcije! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi se ovome zasigurno nisu nadali...

NAVIJAČI SU OSTALI U ŠOKU: "Šta je ovo"!? Gostujući dres šampiona za narednu sezonu izazvao burne reakcije! (FOTO)

Foto: Tanjug

Takmičenja na Ostrvu ulaze u samu završnicu. 

Kada je reč o Premijer ligi, velika borba za šampionski pehar vodiće se između londonskog Arsenala i Mančester Sitija. U ovom momentu prestonički klub ima bod više, ali puleni Pepa Gvardiole imaju meč manje odigran, tako da se ipak smatraju glavnim favoritom za titulu koja bi za "građane2 bila i jubilarna deseta u klupskoj istoriji.

Istovremeno, Mančester Siti će imati priliku da se okiti i duplom krunom, s obzirom da će 25. maja u duelu protiv gradskog rivala odlučivati o osvajaču pehara FA kupa.

I dok navijači očekuju žetvru trofeja u samom finišu sezone čime bi se donekle nadomestio neupseh na međunarodnoj sceni gde je Siti eliminisan u četvrtfinalu UEFA Lige šampiona od madridskog Reala, na društvenim mrežama se pojavio klupski dres za predstojeću 2024/25 sezonu.

Naime, proizvođač sportske opreme "Puma" je kreirala novu sportsku opremu, a dres u kojem će "građani" nastupati kao gosti, izazvao je veliku polemiku među navijačima.

 

 

Kako se može videti, u pitanju je prugasti dres na kojem dominiraju tamno plava i žuta boja, a navijači su odmah krenuli sa kritikama da dres mnogo podseća na opremu koju nosi istanbulski Fenerbahče, tako da ostaje da se vidi hoće li još uvek zvanični šampion Engleske, zaista naredne sezone nastupati u navedenoj sportskoj opremi.

Kada je reč o takmičarkoj 2023/24 godini, pred "građanima" su prvenstveni dueli protiv Fulama, Totenhema i Vest Hema, kao i pomenuto finale FA kupa protiv Mančester junajteda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading