SKANDAL U FRANCUSKOJ: Domaći navijači prekinuli utakmicu i poslali svoje ljubimce u niži rang - očekuje se reakcija saveza! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćen slike stižu iz Francuske.

SKANDAL U FRANCUSKOJ: Domaći navijači prekinuli utakmicu i poslali svoje ljubimce u niži rang - očekuje se reakcija saveza! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen

Glavni delilac pravde je bio prinuđen da pre isteka 90. minuta utakmice, odsvira kraj i pošalje igrač u svlačionicu.

Utakmica 36. kola francuske Lige 2 između Troa i Valensijena prekinuta je i okončana u 89. minutu nakon što su neredi izbili između domaćih navijača i igrača. Troa se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak, te je pobeda protiv fenjeraša bila od vitalnog značaja. Međutim, stvari se nisu odvijale onako kako su domaćini planirali.

Simon Elisor je doneo vođstvo Troi, ali je Nik Fenema doneo poravnanje za Valensijen. Sa nerešenim rezultatom, nade Troe su počele da blede, ostavljajući ih samo sa teoretskim šansama za opstanak.

Igrao se 89. minutu, domaći navijači su prekinuli utakmicu bakljadom, izazivajući bes igrača, među kojima se istakao rezervista Žunior Olaitan. Njegova reakcija na prekid utakmice, kada je uzvratio bacanjem baklje ka navijačima, izazvala je dodatnu tenziju. Neki od njegovih saigrača su takođe sledili njegov primer, što je dodatno izazvalo navijače i primoralo sudiju da okonča utakmicu.

 

 

Sva dešavanja će svakako u narednim danima biti predmet rasprave disciplinskih organa francuskog fudbalskog saveza, a jasno je da će kazna biti drakonska.

Nakon ovih dešavanja jasno je da će se Troa preseliti u treći rang francuskog klupskog fudbala, s obzirom da u ovom momentu imaju sedam bodova manje od Dankerka koji zauzima poziciju "iznad crte", a do okončanja takmičarske sezone ostala su da se odigraju još samo dva kola.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading