PREMIJERLIGAŠ MERKA VLAHOVIĆA: Juventus odredio cenu za srpskog napadača!

Autor:

Sport

21.04.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije na izlaznim vratima Juventusa.

PREMIJERLIGAŠ MERKA VLAHOVIĆA: Juventus odredio cenu za srpskog napadača!

Foto: www.profimedia.rs

Poslednje odluke čelnika Juventusa izazivaju sve veću pažnju, a najnovija vest koja dolazi iz Italije govori o mogućoj prodaji srpskog napadača Dušana Vlahovića. Prema informacijama italijanskog lista Tutosport, Juventus je spreman na pregovore oko potencijalne prodaje Vlahovića, čime bi se nastavio trend napuštanja kluba, nakon nedavne najave o odlasku Kjeze.

 

Stara Dama se ove sezone oslanjao na golove reprezentativca Srbije, Dušana Vlahovića, čiji su golovi klubu iz Torina omogućili poziciju koja vodi u Ligu šampiona. Bez Vlahovića, Juventus bi se verovatno našao u drugačijoj poziciji na tabeli.

Interesantno je da je Arsenal, prema navodima Tutosporta, obnovio interesovanje za Vlahovića, prepoznajući potrebu za "pravim napadačem" ili "klasičnom devetkom", a to je upravo pozicija na kojoj se Vlahović isticao svojim veštinama. Juventus navodno ima i jasno definisanu cenu za Vlahovića  70 miliona evra. Delimično od tog novca planira se finansirati transfer Viktora Bonifejsa iz Leverkuzena, navodi se u istom izvoru.

Ova vest dodatno podgreva transfer spekulacije i otvara pitanje da li će Vlahović nastaviti svoju karijeru u Arsenalu i kako će se ova potencijalna prodaja odraziti na Juventusovu napadačku liniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading