KAO U SRBIJI, NAVIJAČI MILANA POSTROJILI IGRAČE: Poslali im brutalnu poruku posle poraza od Rome

Autor:

Sport

19.04.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rosoneri ispali iz Lige Evrope, sad im predstoji nemoguća misija u borbi za titulu.

KAO U SRBIJI, NAVIJAČI MILANA POSTROJILI IGRAČE: Poslali im brutalnu poruku posle poraza od Rome

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana neslavno su završili ovogodišnji nastup u Ligi Evrope. Luka Jović i drugovi dva puta su poraženi od Rome jer su posle 0:1 kod kuće ispraćeni sa terena neuspehom 2:1 na Olimpiku. Upravo to, a dodatno podgrejano činjenicom da ih je izbacio ljuti rival iz Serije A razbesneo je navijače rosonera. Toliko da su postrojili fudbalere posle meča i očitali im bukvicu.

Nakon eliminacije iz četvrtfinala Lige Evrope, navijači su postrojili igrače na atletskoj stazi i izrazili svoje nezadovoljstvo porazom. Poruka "Pokažite m*da" odjekivala je sa tribina stadiona, jasno pokazujući nezadovoljstvo i očekivanja navijača. Ovaj potez navijača, sem da kritikuje, za cilj je sigurno imao i da motiviše fudbalere da pokažu snagu i rešenost u narednim utakmicama u Seriji A.

Republika

Foto: printscreen

Na raportu: Fudbaleri Milana

U ovom meču, među igračima Milana, bio je i srpski reprezentativac Luka Jović, koji je ušao u igru umesto Ismaela Benkasera u 40. minutu. Nažalost, ni njegov ulazak nije bio dovoljan da se promeni tok meča. Roma je pobedila rezultatom 2:1, a precizni su bili Đanluka Manćini i Paulo Dibala za Romu, dok je Mateo Gabija postigao gol za Milan.

Eliminacija iz Lige Evrope znači da je Milan završio svoje takmičenje u ovom takmičenju, ali fokus se sada prebacuje na Seriju A. Trenutno se nalaze na drugom mestu sa značajnim zaostatkom od 14 bodova za prvoplasiranim Interom. Naredni protivnik Milana je gradski rival, a taj duel je zakazan za ponedeljak uveče. Međutim, imajući u vidu razliku, čak i da slave to će izgledno biti Pirova pobeda.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading