TADIĆ OVERIO MARIBOR: Desetka Fenera rutinski egzekutor sa penala

Autor:

Sport

10.08.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije postavio konačnih 3:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

TADIĆ OVERIO MARIBOR: Desetka Fenera rutinski egzekutor sa penala

Foto: Profimedia

Dušan Tadić

Fudbaleri Fenerbahčea savladali su Maribor u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija - 3:1 (0:0), a srpski reprezentativac Dušan Tadić zaslužan je što turski tim zadovoljniji dočekuje revanš.

Posle prvog poluvremena silno pojačani Fener nije uspeo da slomi Slovence, ali jeste već u nastavku pošto je golovima za četiri minuta došao do velike prednosti. Blickrig je trajao četiri minuta, a strelci su bili Rodrigo Bekao u 58. i Irfan Kaveči u 62. Maribor je deset minuta kasnije golom Strajnara (72) uneo neizvesnost u istabulski meč, dok je sve dileme oko pobednika otklonio desetka domaćih Dušan Tadić. Kapiten Srbije, naime, bio je precizan sa jedanaest metara u 90+3 minutu za konačnih 3:1.

Revanš u Sloveniji na programu je narednog četvrtka (17. avgust) od 21 sat na stadionu Ljudski vrt. Pobednik dvomeča igraće u plej-ofu za plasman u grupu Lige konferncija protiv boljeg iz duela Tventea i Riga, a nakon prvog meča veliku prednost stekli su Holanđani pošto u goste u Letoniju nose velikih 2:0. 

U još jednom dvomeču turskih i slovenačkih timova ove sezone u UEFA kupovima, ekipa Galatasaraja ima ogromnih 3:0 s gostovanju ljubljanskoj Olimpiji, takođe šampionu svoje države. U pitanju je treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i izvesno je da će Galatasaraj u plej-ofu na Molde ili senzaciju Klasvik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading