BOGDAN ODUŠEVLJEN! Dobrodošlica za KAPITENA "ORLOVA"!

Autor:

Sport

17.07.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je pokazao košarkaški reprezentativac Srbije šta misli o transferu sjajnog fudbalera.

BOGDAN ODUŠEVLJEN! Dobrodošlica za KAPITENA "ORLOVA"!

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Bogdan Bogdanović ne krije zadovoljstvo transferom Dušana Tadića koji je postao novi fudbaler turskog Fenerbahčea.

 

 

Bogi je takođe nosio dres velikana iz Istanbula, a objavom na društvenim mrežama jasno pokazuje da ga za klub vezuju samo najlepše uspomene.

Podsetimo, Dušan Tadić je posle pet sjajnih godina napustio Amsterdam i ekipu Ajaksa, a iako se kratko vreme pričalo o njegovom mogućem odlasku u Saudijsku Arabiju, kapiten "orlova" se ipak odlučio da sledeći korak u karijeri bude Turska.

Inače, Dušan je u klub stigao u leto 2018. godine već u prvoj sezoni je uzeo duplu krunu i igrao polufinale Lige šampiona. 

Ukupno je osvojio tri titule, dva Kupa i jedan Superkup sa velikanom iz Amsterdama, a ostaće upamćeno da je dao 105 golova na 241 meču.

Ovo je jedan od najvećih transfera Fenerbahčea u prethodnoj deceniji, a reprezentativcu Srbije sačuvali su njegovu desetku.

Što se Bogdana Bogdanovića tiče, on je sa timom iz Istanbula postao šampion Evrope 2016. godine pod palicom trenera Željka Obradovića, prvi put u istoriji kluba.

Dres Fenerbahčea nosio je od 2014-2017, nakon čega je prešao u Sakramento Kingse u NBA ligi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading