PIKSI GA JE ZBOG OVOGA ZVAO! Novopečeni reprezentativac Srbije PROMEŠAO odbranu Milana! Vidite MAESTRALNU asistenciju kod GOLA! Ludilo u Udinama! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Udinezea i Milana igraju meč 27. kola Serije A, dok je najlepši potez u dosadašnjem toku izveo reprezeentativac Srbije Lazar Samardžić.

PIKSI GA JE ZBOG OVOGA ZVAO! Novopečeni reprezentativac Srbije PROMEŠAO odbranu Milana! Vidite MAESTRALNU asistenciju kod GOLA! Ludilo u Udinama! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić

Borili su se u FSS da dobiju Lazara Samardžića i dobili su veliku bitku za vezistu Udinezea, koji je posle poziva selektora Stojkovića za mečeve sa Litvanijom i Crnom Gorom pokazao zašto se insistiralo na njegovom dovođenju među Orlove.

Hitronogi fudbaler Udinezea je u duelu sa Milanom napravio najlepši potez u prvom poluvremenu, kada je presekao jednu loptu na sredini terena, stuštio se ka golu "rosonera" i asistirao strelcu Robertu Pereiri, koji je već u 10. minutu doveo domaćina u vođstvo.

Nema dileme, pravo remek delo Lazara Samardžića, pogledajte i sami:

Uspeli su gosti sa San Sira da stignu do izjednačenja preko Zlatana Ibrahimovića, koji je realizovao ponovljeni penal u četvrtom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Ipak, kada su mnogi mislili da će se na veliki odmor otići nerešenim rezultatom, Beto je u šestom minutu "ekstra vremena" nadmudrio odbranu Milana i vratio prednost na stranu crno-belih sa "Dačija arene".

Buran je bio prvi deo meča, pa je posle ponovljenog penala Šveđanina, isključen trener Udinezea Andrea Sotil, koji je žučno reagovao na sudijsku odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading