RONALDO DAO EVROGOL IZ SLOBODNJAKA! Portugalac ODBIO da šutne PENAL! Razlog je ODUŠEVIO sve na stadionu! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Al Nasra došli su do pobede u šampionatu Saudijske Arabije, pošto su posle preokreta savladali Abhu sa 2:1 (0:1).

RONALDO DAO EVROGOL IZ SLOBODNJAKA! Portugalac ODBIO da šutne PENAL! Razlog je ODUŠEVIO sve na stadionu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Junak pobede bio je Kristijano Ronaldo, čijim je evrogolom iz slobodnog udarca sa više od 30 metara Al Nasr stigao do izjednačenja u 79. minutu.

Pogledajte kako je, po mnogima, najbolji fudbaler današnjice, savladao protivničkog golmana, koji je tom prilikom morao bolje da interveniše:

Ipak, samo sedam minuta kasnije, nekadašnji as Mančester junajteda, Juventusa i Reala ponovo je došao u centar pažnje, ali zbog situacije koja nije specifična za njega.

Naime, dosuđen je penal za Al Nasr, i kada su svi očekivali da Kristijano izvede penal, Ronaldo je uzeo loptu i prepustio saigraču Talisku da šutira sa "bele tačke".

Razlog tome je što Talisko vodi trku za najboljeg strelca lige sa Hamdalahom iz tabora lidera Al Itihada. Ronaldov saigrač je bio precizan, doneo pobedu Al Nasru i sada ima 14 golova, Hamdalah jedan više (15), dok je Portugalac ostao na devet.

Što se tiče tabele, Al Nasr ima 49 bodova, jedan manje od vodećeg Al Itihada (50), dok je Al Šabab treći sa 44 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading