NESTVARNA PRIČA: Fudbaler preko noći postao PRINC i dobio OSTRVO i MILIONE!

Autor:

Sport

01.02.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna priča iz Indonezije, vezana za fudbalera Đordija Amata.

NESTVARNA PRIČA: Fudbaler preko noći postao PRINC i dobio OSTRVO i MILIONE!

Foto: Tanjug/AP

Neverovatan zaplet nam stiže iz Indonezije, gde je fudbaler Đordi Amat, nekadašnji igrač Svonsija i brojnih španskih klubova, preko noći postao princ.

Iako su mnogi njegovu karijeru opisali kao propalu, iako je igrao za sasvim solidne klubove, poput Betisa i Rajo Valjekana, Amat je preko noći postao poznat, a sada će svim kritičarima moći da zapuši usta.

Naime, španski fudbaler je saznao da nije samo običan čovek, već ni manje, ni više, princ. Iako je on rođen u Barseloni, njegova baka je sa ostrva Siau u Indoneziji, pa je sada Amat postao jedan od prinčeva Indonezije.

- Znao sam da postoji mogućnost da zbog bake uzmem indonežanske papire i to mi je uvek bilo zanimljivo zbog njenih priča. Laknulo mi je i bio sam presrećan zbog toga kada sam postao državljanin Indonezije. Znam da je nekim mojim kolegama taj proces trajao i po sedam godina - izjavio je Đordi Amat.

Amatova baka nije bilo kakva Indonežanka, već je dalji potomak indonezijskog kralja, a bila je princeza ostrva koji je u vlasništvu njegove porodice.

To ovog fudbalera čini princem, a uzimanjem indonezijskog državljanstva uklonjene su sve prepreke da to i zvanično postane.

Amat je u karijeri još igrao i za Espanjol i belgijski Eupen, a trenutno igra u Maleziji, za ekipu Juhora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading