KRAJ NAJVEĆE JANUARSKE SAGE: Enco Fernandez ima NOVI KLUB!

Autor:

Sport

31.01.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski fudbaler će od febraura biti član londonskog Čelsija.

KRAJ NAJVEĆE JANUARSKE SAGE: Enco Fernandez ima NOVI KLUB!

Foto: Tanjug/AP

Enco Fernandez i Kilijan Mbape

Enco Fernandez, najbolji mladi fudbaler na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru, pojačao je ekipu Čelsija u poslednjim satima prelaznog roka, prenosi najpoznatiji fudbalski novinar Fabricio Romano.

Saga  oko transfera fudbalera Benfike je trajala gotovo mesec dana, on je prvo bio blizu Liverpula, ali se zatim uključio i Čelsi i zauzeo pol-poziciju u trci za mladog vezistu. 

Na kraju, posle višenedeljnih pregovora, Benfika je konačno popustila, pa ćemo Fernandeza gledati u Londonu. Visina transfera i dalje nije poznata, a Romano navodi da klubovi sada jure da bi završili papire pre nego što prelazni rok i zvanično bude završen.

Na taj način će Fernandez postati poslednje pojačanje "Plavaca" u ovom prelaznom roku, nakon što su u London već stigli Mihail Mudrik, Benoa Badijašil, Noni Madueke, Žoao Feliks i Gusto Malo.

Fernandez je ponikao u ekipi River Plejta, a u Evropi je igrao samo za Benfiku. Na Svetskom prvenstvu u Kataru je osvojio zlatnu medalju sa selekcijom Argentine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading