NEZNANJE ILI LOŠA NAMERA? Bruka svetskih razmera UNIŠTILA spektakularan transfer!

Autor:

Sport

01.02.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je veoma burno u finišu zimskog prelaznog roka.

NEZNANJE ILI LOŠA NAMERA? Bruka svetskih razmera UNIŠTILA spektakularan transfer!

Foto: Tanjug/AP

Hakim Ziješ i Luka Modrić

Zimska transfer pijaca u jačim evropskim ligama je završena, a poslednjeg dana prelaznog roka bilo je veoma burno i zanimljivo.

Ostvareni su neki veliki transferi, ali je priča koja je zaintrigirala javnost vezana za Hakima Ziješa.

Marokanac je bio velika želja Pari Sen Žermena koji je sa Čelsijem dogovorio sve uslove za pozajmicu Ziješa. Jednom nogom je on več bio na Parku Prinčeva, ali tada se desio neočekivani zaplet!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hakim Ziješ protiv Liverpula

 

Čelni ljudi Čelsija čak tri puta slali su pogrešnu dokumentaciju, pa je prelazni rok istekao, a transfer propao! Da li je u pitanju neznanje ili loša namera nije poznato, ali zbog bruke svetskih razmera Ziješu je propao spektakularan transfer i pored toga što je već odradio i lekarske preglede, te se samo čekao potpis.

Poslednja nada Pari Sen Žermenu je žalba rukovodstvu Lige 1, a to je L'Ekip najavio da će se desiti u sredu. Ostaje da se vidi hoće li se dokazati da je Čelsi odgovoran za kašnjenje i pogrešne papire ili će transfer propasti. 

Sve i da je Čelsi odgovoran, pitanje je da li će liga izaći u susret i dozvoliti registraciju, uprkos tome što je prelazni rok u Francuskoj zatvoren u utorak u 23.00 po lokalnom vremenu. 

Zaista, nestvarna priča koja se ne dešava svaki dan i zbog koje bi Parižani mogli da ostanu bez zvučnog pojačanja. Podsetimo, Hakim Ziješ je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru sa selekcijom Maroka osvojio četvrto mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading