BUM! Partizan dobija NEOČEKIVAN NOVAC, sve zbog REKORDNOG transfera!

Autor:

Sport

01.02.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puni se kasa u Humskoj, ali i na drugim adresama.

BUM! Partizan dobija NEOČEKIVAN NOVAC, sve zbog REKORDNOG transfera!

Foto: Starsport

FK Partizan

Zimski prelazni rok u većini zemalja je završen, dok je u Srbiji ušao u sam finiš.

Jedan od najatraktivnijih transfera u ovoj transfer pijaci u Mozzart bet Superligi Srbije definitivno je prelazak Nikole Štulića iz niškog Radničkog u belgijski Sporting Šarloa.

Nekadašnji đak omladinske škole Partizana odigrao je fenomenalnu polusezonu gde je na 23 meča u svim takmičenjima postigao 12, a namestio još dva gola. To su Belgijanci prepoznali, doveli su ga u svoje redove, a finansijsku korist od ovog transfera imaće i Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Štulić

 

Šarloa je za ovaj transfer izdvojila 750.000 evra, dok će 30 odsto, odnosno 225.000 evra pripasti Partizanu, iz kojeg je došao u Radnički pre godinu dana. Radnički će, pored novca, dobiti i 10 odsto od budućeg transfera Srbina iz belgijskog kluba.

Štulić je ponikao u mlađim kategorijama Partizana, a debitovao je i za seniorsku selekciju tima iz Humske, te je crno-beli dres nosio 26 puta i ima skor od po jednog gola i asistencije.

Usledio je transfer u niški Radnički gde je odigrao ukupno 37 mečeva, a eksplodirao je u prethodnoj polusezoni kada je postigao 12 pogodaka za tim sa Čaira.

Ovaj 21-godišnji napadač stigao je i da debituje za nacionalni tim Srbije u nedavnoj prijateljskoj utakmici u kojoj je četa Dragana Stojkovića Piksija savladala Sjedinjene Američke Države u gostima rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading