BIVŠI SELEKTOR SRBIJE NOVI TRENER ZEMUNA! Iskusni stručnjak se vraća na mesto uspeha!

Autor: Miloš Orošić

Sport

04.10.2024

00:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dojučerašnji član stručnog štaba Partizana vratio se na klupu Zemuna posle smene Radojičića.

BIVŠI SELEKTOR SRBIJE NOVI TRENER ZEMUNA! Iskusni stručnjak se vraća na mesto uspeha!

Foto: Starsport


 

 

 

 

Nekada standardni član najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Srbije, Zemun posle mnogo muka nakon tri godine se vratio u  Prvu ligu Srbije.


 

Mnogo igrača je otišlo posle promocije u Prvoligaško društvo, dosta je novajlija došlo, ali od početka sezone nije išlo. Doveden je i novi trener na  početku sezone, Dejan Nikolič, koji je na klupi kluba iz Gornje Varoši izdržao devet kola i posle poraza proteklog vikenda na domaćem terenu, Nikolić je otpušten.


U Zemunu nisu časili časa i angažovali su dobro poznato ime. Upravo čovek koji je uveo u Prvu ligu Srbije Zemunce, Milan Kuljić novi je šef stručnog štaba zeleno plavih.
Kuljić je pre nego što je ponovo seo na klupu Zemuna bio angažovan u stručnom štabu Aleksandra Stanojevića u Partizanu, a pošto je Stanojević podneo ostavku tako je i Kuljić postao "slobodan agent", ispostavilo se u pravom trenutku za Zemunce.
Zemun se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli prvoligaškog karavana, sa sedam bodova, a ispod njih je sam GFK Sloboda sa pet.

 


 

U 10.kolu tim iz Gornje Varoši u nedelju gostuje u Surdulici, ekipi Radnika kada će i bivši trener Inđije Milan Kuljić imati priliku da ponovo debituje u novom mandatu na klupi Zemunaca

Ovo je već osma promena na klupi u Prvoj ligi Srbije od početka prvenstva, nove trenere ima Smederevo, koje je danas imenovalo Jovana Golića za novog trenera umesto Dragana Radojičića, sada Zemun, a novog šefa stručnog štaba još uvek traži i Inđija, a pre njih šefove stručnih štabova promenili su Sloven iz Rume (dva puta), Radnički iz Sremske Mitrovice i Trajal iz Kruševca i Radnik iz Surdulice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading