"OKLOPNICI" SA NOVIM TRENEROM KOJI ODLIČNO POZNAJE SREMCE! Da li će u Smederevu uroditi plodom šok terapija, Inđija i dalje bez trenera!

Autor: Miloš Orošić

Sport

03.10.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smederevci sa novim trenerom napadaju poljuljane Sremce!

"OKLOPNICI" SA NOVIM TRENEROM KOJI ODLIČNO POZNAJE SREMCE! Da li će u Smederevu uroditi plodom šok terapija, Inđija i dalje bez trenera!

Foto: FK Inđija Toyo Tires

U ponedeljak se u ovom, 10.kolu Prve lige Srbije igra jedan od zanimljivijih mečeva ovonedeljne runde.


 

U Smederevu će "Oklopnici" dočekati poljuljanu FK Inđiju Tojo Tajers, koja je još uvek bez šefa struke, a upravo njen bivši trener Jovan Golić kako prenose mediji debitovaće protiv kluba u kojem se afirmisao i kao trener i kao igrač. Golić ima 38 godina, a već je vodio ekipu i u inostranstvu, u Kazahstanu, a onda je je bio prvi pomoćnik kod dva trenera dok u junu 2023.godine nije preuzeo kormilo Inđinčana.

Jovan Golić u ponedeljak protiv svojih
 

Smederevo je napustio dosadašnji strateg Dragan Radojičić posle poraza od Javora u 2:0, što je bio primijerni Ivanjičana na stadionu "kraj Moravice" od "presvlačenja trave.

Sa druge strane Inđija posle odlaska Jovana Golića još uvek nije našla rešenje, a klub je u prošlom kolu protiv Dubočice predvodio tadašnji prvi asistent u stručnom štabu. Kako kažu iz kluba u opticaju su tri imena, ali ne žele da otkrivaju koja i do poslednjeg trenutka koji rok dozvoljava ćee "vagati" ko je najbolje rešenje za tim sa dobrim pojedincima koji su se u nekim trenucima pokazali kao raštimovani orkestar.

To je čini se bio jedan od glavnih razloga da se Golić povuče sa klupe zeleno belih jer kao dete kluba jednostavno je osetio da svlačionici treba neko drugi da ih razdrma, iako uprava nije bila za to da Golić ode, nisu hteli da ga sprečavaju u tome rekao je predsednik kluba Dragan Pilipović.

Na tabeli Prve lige Srbije Smederevo je na osmom mestu sa 11 osvojenih bodova, dok je Inđija Tojo Tajers trenutno u zoni plej auta, na 11.poziciji sa osam uknjiženih bodova.

Utakmica u Smederevu u ponedeljak sa početkom u 18 časova. Glavni sudija biće Igor Kovačević, a pomagaće mu Goran Šain i Aleksa Bibin.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading