"EA SPORTS" NAGRADIO VLAHOVIĆA: Fudbaler Juventusa je najbolji igrač!

Autor:

Sport

31.08.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter "stare dame"nije imao konkurenciju.

"EA SPORTS" NAGRADIO VLAHOVIĆA: Fudbaler Juventusa je najbolji igrač!

Foto: printscreen/reuters

Kompanija “EA Sports” koja se bavi proizvodnjom video igara, od kojih je najpopularnija čuvena “FIFA”, koja se sada zove “FC”, proglasila je srpskog fudbalera Juventusa Dušana Vlahovića za najboljeg igrača avgusta u sezoni 2024/25.

Golgeter "stare dame" i fudbalske reprezentacije Srbije je ovo priznanje dobio od čuvene kompanije “EA Sports” zbog neverovatnih partija koje je pružao od početka sezone u Seriji A.

U protekla dva kola, Dušan Vlahović je postigao dva gola u meču protiv Verone, a njegov Juventus u nedelju dočekuje Romu na rasprodatom “Aijans stadionu”.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Na veliku žalost navijača, bivši napadač Fiorentine i Partizana neće biti na raspolaganju selektoru "orlova" Draganu Stojkoviću Piksiju, u mečevima Srbije protiv Španije (5. septembra) i Danske tri dana kasnije u Kopenhagenu, zbog porodičnih obaveza.

- Obavestio sam stručni štab da iz porodičnih razloga neću da budem u mogućnosti da se odazovem pozivu selektora za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Španije i Danske – napisao je Vlahović u objašnjenju svog izostanka na predstojećim utakmicama.

Juventus je, podsetimo, na premijeri italijanskog šampionata savladao Komo sa 3:0, a potom istim rezultatom slavio na Bentegodiju protiv Lazovićeve Verone.

U Torinu su rešeni da naprave iskorak u odnosu na prethodnu sezonu, kada je ekipa zauzela tek treće mesto, sa čak 23 boda manje od šampiona Intera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading