DOMINACIJA! Vitality POKORIO Keln i osvojio šampionsku TITULU!

Autor:

Sport

21.08.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno izdanje na završnom IEM Cologne 2024 turniru.

DOMINACIJA! Vitality POKORIO Keln i osvojio šampionsku TITULU!

Foto: ESL

Borba između dva tima koja su najviše prikazala na turniru u e-sportsu je donela pregršt uzbuđenja i dobrih plejeva, a prve tri mape su bile posebno uzbudljive, uključujući i okršaj za pamćanje na Mirage, mapi čiji je ishod imao višestruki značaj za oba tima.

Na startu finala smo gledali Nuke, pik Na'Vi, na kom je Na'Vi uspeo da se povrati od 4-10 zaostatka i izbori produžetke, ali je Vitality bio za nijansu bolji dobijajući ključne okršaje za 16-14 pobedu.

Nastavilo se žestoko i na Dust2 gde je Na'Vi uspeo da povede 7-5 na poluvremenu i potom održava prednost u nastavku za 13-10 pobedu na protivničkom piku.

A onda je usledila mapa koja je obeležila veliko finale - Mirage. Na'Vi koji je vezao 12 pobeda na ovaj mapi, Vitality devet, oba tima su znala da je velika verovatnoća da ko ovde trijumfuje uzima titulu. Zbog toga se oba tima nisu štedela, Vitality je rano poveo, ali je Na'Vi preokrenuo i imao dva map poena koja nisu iskoristili.

To je rezultovalo sa čak tri produžetka, a Zvezda CS Esporta ZywOo je tada igrao ključnu ulogu u svom timu i bolje se snašao od svog rivala, jer je mladi w0nderful promašio nekoliko ključnih pogodaka koji bi potencijalno napravili razliku u konačnom ishodu. Ovako Vitality odnosi 22-20 pobedu i stiže na korak do ogromnog uspeha.

Izgleda da je rasplet treće mape znatno uticao na Na'Vi koji je potpuno podbacio na Infernu. Vitality je poveo 10-2 na T strani, u nastavku su pištolj rundom uvećali prednost, Na'Vi vezuje šest rundi i najavljuje preokret, ali Vitality uspeva da ih spreči u tome i sa 13-9 stavljaju tačku na grandiozno finale koje je pokazalo da nas i u drugom delu godine čeka vrhunski CS2 esport.

Tituli se posebno obradovao kapiten ekipe apex, koji je gubio tri finala u Kelnu i koji je deset godina čekao titulu, a ZywOo je završio meč sa okruglo 100 fragova, 90.2 štete po rundi i 1.29 rejtingom, i što je najbitnije novom velikom MVP titulom, njegovom 21. u bogatoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading