SPEKTAKL NA ZLATIBORU! Počinje Međunarodni festival sportskog filma!

Autor:

Sport

21.08.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolaze mnoge glumačke i reprezentativne legende.

SPEKTAKL NA ZLATIBORU! Počinje Međunarodni festival sportskog filma!

Foto: Promo

Tradicionalni 13. Međunarodni festival sportskog filma održaće se i ove godine na Zlatiboru, ali na dve lokacije!

Posetioci će moći da prisustvuju spektaklima u Kulturnom centru, kao i na Kraljevom trgu, gde se očekuje prisustvo brojnih asova iz sfere sporta i glume.

U Kulturnom centru od 18 časova biće otvorena "Izložba o Siniši Mihajloviću", dok je u 18.30 na programu Svečano otvaranje festivala, uz dodelu priznanja za doprinos sportu i filmu.

Foto: Promo

 

Među nagrađenima naći će se doajeni sporta i glume, kao što su: proslavljeni odbojkaški reprezentativac Vladimir Vanja Grbić, vaterpolo legende Ratko Rudić i Zoran Mustur, Jurij Franko (alpsko skijanje), glumci Milenko Pavlov i Slobodan Boda Ninković, novinar Zoran Marković, Odbojkaški savez Srbije (povodom stogodišnjice odbojke u Srbiji), Filmske novosti (povodom 80 godina rada), Jugoslovenska kinoteka (povodom 75 godina rada).

Foto: Promo

 

Na Kraljevom trgu će se od 20.00 prikazati kolaž kratkih dokumentarnih filmova o sportu "Hajde da se igramo", a u 21 čas posetioci će moći da pogledaju igrani film "Momak i devojke" koji govori o košarci.

Povelja heroj sporta i života "Nataša Kovačević", biće dodeljena Milošu Grlici, paraolimpijskom šampionu u bacanju koplja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading