KOMENTARISAO NJEN IZGLED! EVO ŠTA je Novak Đoković rekao princezi Kejt kad mu je URUČIVALA TROFEJ!

Autor:

Zabava

15.07.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je drugo pojavljivanje princeze u javnosti otkako je otkrila da ima karcinom!

KOMENTARISAO NJEN IZGLED! EVO ŠTA je Novak Đoković rekao princezi Kejt kad mu je URUČIVALA TROFEJ!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je na konferenciji za medije otkrio što je rekao Kejt Midlton dok mu je uručivala trofej na  prestižnom takmičenju, Vimbldonu.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Naš najbolji teniser izgubio je u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza, koji je drugu godinu zaredom osvojio najdragocjeniji trofej u teniskom svetu.

Trofeje je Alkarazu i Đokoviću uručila princeza od Velsa Kejt Midlton, koja se drugi put pojavljuje u javnosti otkako je otkrila da ima rak, a koja je na Vimbldon došla sa ćerkom princezom Šarlot i sestrom Pipom Midlton. Ona je sa širokim osmehom na licu uručila trofej Đokoviću, a on joj se i naklonio, a na konferenciji za novinare posle meča otkrio je šta je rekao princezi.

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

- Rekao sam joj da mi je drago što vidim da je dobro, da izgleda zdravo. Dobra vest je i za ovu zemlju i za Vimbldon, da je princeza tu, naravno, sa članovima porodice. Velika podrška Na ovom turniru znam i da njena sestra dugo igra tenis, tako da oni zaista cene i vole igru. Razumeju tenis, što je sjajno. Divno je imati takvu podršku kraljevske porodice - rekao je Đoković dodajući da je privilegija ponovo sresti princezu, prenosi "showbuzz.dnevnik.hr".

Kejt već nekoliko godina deli trofeje pobednicima Vimbldona, kao pokrovitelj "All England Cluba", a tu ulogu je nasledila od pokojne kraljice Elizabete Druge. Ovo uključuje njeno prisustvo na utakmicama kako bi svake godine podigla profil turnira. Tu je i dobrotvorni aspekt uloge, podržan od Vimbldonske fondacije, koji od nje zahteva da posećuje lokalne inicijative i sportske programe, kao i da se bavi mladima. Podsetimo, princeza je krajem marta putem snimka objavila da je na preventivnoj hemoterapiji jer se leči od karcinoma, a pre toga je imala operaciju abdomena. Od Božića prošle godine Kejt nije imala nikakve zvanične angažmane, ali se 15. juna prvi put pojavila u javnosti posle operacije i lečenja povodom rođendanske parade njenog svekra, kralja Čarlsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading