VELIKA PROMENA NA SRPSKOM NEBU: Air Serbia pripremila VELIKO IZNENAĐENJE za putnike

Autor:

Putovanja

16.09.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spominju se Grčka, Španija, Francuska i druge najpopularnije turističke destinacije

VELIKA PROMENA NA SRPSKOM NEBU: Air Serbia pripremila VELIKO IZNENAĐENJE za putnike

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Air Serbia planira da poveća broj nedeljnih letova tokom naredne letnje sezone. Dok je na nekim linijama zakazan po jedan dodatni let, na određenim rutama u mreži Air Srbije očekuje se znatno veći porast frekvencija.

Avio-kompanija iz Beograda namerava da uvede preko stotinu novih letova sredinom naredne godine.

Na osnovu podataka iz preliminarnog reda letenja, prevoznik uvodi 151 dodatni let nedeljno u aprilu u poređenju sa 2024. godinom. U junu se očekuju dodatna 123 nedeljna leta kao i 137 rotacija u julu, preneo je portal Ex-Yu Aviation News.

Najviše dodatnih letova planira se na liniji Beograd (BEG) - Atina (ATH). Air Serbia namerava da uvede deset novih nedeljnih polazaka u poređenju sa ovom godinom što znači da će putnicima u ponudi biti tri dnevna leta između srpske i grčke prestonice.

Prevoznik je takođe zakazao devet novih letova na liniji Beograd - Pariz (CDG) te će se ukupan broj nedeljnih polazaka povećati na 22.

Ka Parizu Istoka, kako ga neki nazivaju, Bukureštu, Air Serbia prema trenutno dostupnim informacijama uvodi osam novih letova. Ostvare li se planovi Air Srbije, broj nedeljnih polazaka između Nikole Tesle i aerodroma Henri Koanda (OTP) povećaće se na 19.

Sedam novih rotacija treba da bude dodato i na rutama iz Beograda ka Beču (VIE) i Istanbulu (IST), te će ovi gradovi biti povezani sa Beogradom sa ukupno 21, odnosno 20 nedeljnih letova, piše Ex-Yu Aviation News.

Ka španskim destinacijama - Barseloni (BCN) i Madridu (MAD) - Air Serbia planira da uvede po četiri dodatna polaska. Time ukupan broj nedeljnih letova ka Barseloni treba da se poveća na dvanaest, odnosno sedam ka Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading