MUŠKARAC ULAZI U AVION I POČINJE DA SKIDA SVE SA SEBE: Razlog je neverovatan, a mnogi su ga PODRŽALI (VIDEO)

Autor:

Putovanja

12.08.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio problem ručnog prtljaga

MUŠKARAC ULAZI U AVION I POČINJE DA SKIDA SVE SA SEBE: Razlog je neverovatan, a mnogi su ga PODRŽALI (VIDEO)

Foto: Iks Printscreen/UBKEFEKTIVA

Putovanje avionom može biti izazovno kada je reč o pakovanju prtljaga. Svaka avio-kompanija ima svoje specifične propise o dozvoljenoj težini prtljaga, što može predstavljati problem putnicima. Udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" je na društvenim mrežama podelilo zanimljiv video-snimak koji je pokrenuo lavinu komentara.

- Ako ste ovih dana, tražeći opciju letovanja, naišli na aranžman sa avio prevozom u kom je predviđen unos onog minimalnog prtljaga u, evo opcije kako da rešite taj problem i na letovanje ponesete dovoljnu količinu garderobe - navodi se u objavi.

 

 

Prtljag u ručnom prtljagu

Video prikazuje putnika koji ulazi u avion i doslovno skida sa sebe višak odeće, tvrdeći da nije mogao da spakuje sve u kofer pa je zato obukao dodatnu odeću. Ova situacija izazvala je različite reakcije na društvenim mrežama, od kojih su neke bile duhovite, a druge kritične.

- Kakav kralj - piše u prvom komentaru.

Jedan od komentara sugeriše da je moguće spakovati dovoljno garderobe u ručni prtljag za letovanje, dok drugi ističu da je ovo ismevanje aranžmana sa minimalnim prtljagom.

- Moj sin, ali zaista, na letovanje nosi tri majice, jedan duks (na sebi), dva šorca, jedne bermude, dva šorca za kupanje, donji veš, peškir i papuče za plažu. Tako da sve staje u ručni prtljag, bez problema - piše.

Preterivanje sa težinom prtljaga

Pored toga, korisnici društvenih mreža su se osvrnuli i na preterivanje sa težinom prtljaga, ističući da mnogi putnici nose više stvari nego što im je zaista potrebno za putovanje od nekoliko dana. Kritike su upućene i na račun količine hrane koju putnici ponesu sa sobom, sugerišući da često ponesu više nego što je potrebno.

Ovaj slučaj pokazuje da je pitanje prtljaga na avionu često predmet rasprave i da putnici traže načine da se nose sa ograničenjima težine, kako bi sebi olakšali putovanje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading