DA ODE KOD KOZMETIČARA PLAĆAJU JE 3.500 EVRA: Ova žena udovoljava muškarcima, za OVO joj daju bogatstvo (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila najbizarnije zahteve.

DA ODE KOD KOZMETIČARA PLAĆAJU JE 3.500 EVRA: Ova žena udovoljava muškarcima, za OVO joj daju bogatstvo (FOTO)

Foto: Printscreen/TikTok/MINKI_MINNA_

Minki Mina je mlada influenserka i model čiji Instagram profil prati više od 60.000 ljudi. Njena atraktivnost i provokativne fotografije privlače posebnu pažnju muške publike, ali nedavna objava otkriva neke neobične zahteve koje dobija od svojih pratilaca.

Neobični zahtevi i zarada

Jedan od muškaraca je želeo da Minki uradi manikir u njegovoj omiljenoj boji i da mu proda svoje nokte nakon što izrastu, za šta je bio spreman da plati čak 3.700 dolara. Osim toga, kao OnlyFans model, Minki se susreće sa raznim neobičnim zahtevima, uključujući i plaćanje da muškarcima u glasovnim porukama govori da su debeli.

Reakcije i komentari

Ova objava izazvala je burne reakcije, posebno među ženama koje su bile revoltirane i negativno komentarisale njen posao. Komentari su se kretali od izraza zavisti do sarkastičnih komentara o besmislu njenog posla i visini naplaćenih iznosa. Jedna korisnica je podelila slično iskustvo radeći sličan posao, ali je istakla da je shvatila da to nije za nju i naglasila da su modeli često izmanipulisani zarad novca, piše "Alo".

Foto: Printscreen/TikTok/MINKI_MINNA_

Minki Mina je mlada influenserka i model čiji Instagram profil prati više od 60.000 ljudi


Upozorenja i problematične situacije

Neki komentari su upozoravali na potencijalno problematične situacije koje mogu nastati iz ovakvih zahteva. Jedan od komentara je istakao: "Želeo je tvoj DNK, razmisli o tome." Ovo ukazuje na ozbiljne posledice koje ovakav posao može imati.

Minki Mina je svojom objavom pokrenula diskusiju o granicama i posledicama rada kao influenserka i model, a njen primer je naveo mnoge ljude da razmisle o etici i moralu u svetu društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading