ZA OVE DVE SLIKE DOBILA JE 35.000 EVRA: Za samo jedan POKRET grudima zaradi pravo bogatstvo, na ovo se muškarci pale (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Kejtlin zaradila 35.000 evra od samo dve fotografije!

ZA OVE DVE SLIKE DOBILA JE 35.000 EVRA: Za samo jedan POKRET grudima zaradi pravo bogatstvo, na ovo se muškarci pale (FOTO)

Foto: printscreen/instagram/unseenkait,

Influenserka Kejtlin Krems (24) nedavno je otkrila neverovatnu sumu koju je zaradila od samo dve fotografije, a razlog za to je jednostavan - muškarci vole grudi. Kejtlin je započela svoju karijeru influensera nakon završetka fakulteta, ali kada je shvatila koliko može da zaradi plasirajući "vrele" sadržaje na društvene mreže, odlučila je da se fokusira na taj vid posla.

Put do uspeha

Kejtlin je završila fakultet 2022. godine, ali kako kaže, bilo je nemoguće pronaći posao sa svojom diplomom iz marketinga. Zbog toga se okrenula poslu influensera i već je imala veliki broj pratilaca na TikToku pre nego što je lansirala svoj OnlyFans nalog, što joj je olakšalo privlačenje pretplatnika. Priznala je da su joj dve jednostavne fotografije donele zaradu koja je ekvivalentna godišnjoj zaradi većine ljudi.

Zarada od "vrelih" fotografija

Ponosno je istakla da je jedna slika zaradila više od 22.000 dolara, dok je druga donela 17.000 dolara. Ukupno, ove dve slike su vredele oko 38.000 dolara, što je impresivnih 35.000 evra. Kejtlin je istakla da njeni fanovi vole da vide njene grudi kako se tresu, i spremni su da plate ogroman iznos da bi to videli, piše "Informer".

Foto: printscreen/instagram/unseenkait,

Influenserka Kejtlin Krems (24) nedavno je otkrila neverovatnu sumu koju je zaradila od samo dve fotografije


Planovi za budućnost

Iako je svesna kontroverze koju može izazvati zbog sadržaja koji plasira na mrežama, Kejtlin ističe da želi da iskoristi novac koji zaradi na pozitivan način. Planira da obezbedi sopstvenu nekretninu i da uloži u dobrotvorne svrhe, posebno ističući svoju želju da donira skloništima za mačke, pse i veterane, jer voli životinje i želi da pomogne onima kojima je pomoć potrebna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading