NAJBOLJI TURSKI FRAJER LJUBI NJU: Priča se da mu je uništila porodične odnose, ali se ne odvajaju (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavio se ulogom Bali bega, a onda je pronašao ljubav svog života sa kojom je još uvek u braku.

NAJBOLJI TURSKI FRAJER LJUBI NJU: Priča se da mu je uništila porodične odnose, ali se ne odvajaju (FOTO)

Foto: Instagram.com

Burak Oždživit (39) je jedan od najatraktivnijih turskih glumaca koji je češće žensku stranu publike osvojio svojim stasom. Mnogi ga pamte po ulozi Bali bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", a i dalje nosi titulu zavodnika.

Njegovo srce osvojila je koleginica Fahrije Evdžen. Jedna od njenih istaknutijih uloga je u seriji "Kad lišće pada" gde je tumačila ulogu Nedžle. Sa suprugom, Burakom, upoznala se na snimanju filma "Ljubav na tebe liči" 2015. godine gde su glumili ljubavni par. Venčali su se dve godine kasnije, a prvog sina su dobili 2019. godine. Prosle godine dobili su još jednog dečaka.

- Prvi put smo se sreli na sastanku u produkcijskoj kući "Tims", kada smo sarađivali na seriji. Razvio se harmoničan odnos. Prvi korak bio je poslovni, ali su odnosi počeli da se razvijaju na snimanju filma "Ljubav na tebe liči"... - priznao je Burak na početku njihove veze u intervjuu za turski InStyle.

Ni ovaj par ne odoleva tračevima. Već dugo se spekuliše u kakvim je odnosima Fahrije sa porodicom svog supruga.

Foto: Instagram/Printscreen/ evcenf

Fahrije je spruga Buraka Oždživita, poznatijeg kao Bali beg

Ostavila ga zbog majke

Pre dve godine ovaj par je bio u centru skandala. Tada je navodno turska glumica Buraka ostavila zbog njegove majke koja im se mešala u brak. Kada su Fahrije i njen sin oboleli od korona viriusa, morali su da budu kod kuće. Tada se sve češće svađala sa suprugom, a navodno je i podigla glas na svekrvu. Tada je njen suprug stao na stranu majke. Fahrije je napustila vilu prema pisanjima stranih medija. Ipak, oni su to demantovali i objavili zajedničku fotografiju kao dokaz da su još uvek zajedno.

Danas, ovaj par je prevazišao sve prepreke i uživa u ljubavi, a nedavno su proslavili drugom sinu prvi rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading