POZNATI FRIZER RAZREŠIO VEČITTU DILEMU: Da li treba da se šišate pre ili posle letovanja?

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

13.06.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leti uživamo u suncu, moru i kupanju, ali isto tako moramo da budemo svesni izazova koje ovo godišnje doba donosi za kosu.

POZNATI FRIZER RAZREŠIO VEČITTU DILEMU: Da li treba da se šišate pre ili posle letovanja?

Foto: Shutterstock

Poznati estradni frizer Peđa Božić deli savete za očuvanje zdravlja kose tokom letnjih meseci.

Važno je posvetiti pažnju hidrataciji i zaštiti vlasišta, koristeći hidratantne maske ili ulja za kosu pre izlaganja suncu ili odlaska na bazen. Takođe, preporučuje se korišćenje proizvoda sa UV zaštitom kako bi se sprečilo isušivanje kose i očuvao njen sjaj i mekoća.

Šta da uradite da kosa tokom leta ne bude suva?

Kako biste zaštitili kosu od oštećenja tokom leta, posebnu pažnju treba posvetiti hidrataciji i zaštiti vlasišta. Preporučuje se korišćenje hidratantnih maski ili ulja za kosu, posebno pre izlaganja suncu ili odlaska na bazen. Takođe, važno je koristiti proizvode koji sadrže UV zaštitu kako bi se sprečilo isušivanje kose i očuvala njeni sjaj i mekoća.

Foto: Shutterstock

Kako da sačuvate zdravu kosu tokom leta?

Šišanje pre ili posle letovanja

Kada je reč o šišanju, preporučuje se da to učinite pre odlaska na more. Redovno šišanje pomaže u uklanjanju oštećenih krajeva i održava kosu zdravom i jakom. Takođe, šišanje pre letovanja omogućava da vaša kosa bude spremna za izazove koje donosi sunce, more i bazen, smanjujući rizik od dodatnih oštećenja tokom letnjih aktivnosti.

Uz Peđine savete, možemo se osloniti na stručnost i iskustvo kako bismo uživali u letu bez brige o oštećenjima kose. Sa pravilnom negom i pažnjom, naša kosa će zasijati punim sjajem, čak i tokom najtoplijih meseci u godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading