ZA NJU KAŽU DA JE NESTVARNO LEPA: Ona je Gadafijeva rođaka, 7 puta je pobedila rak i MIS je Libije!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

06.06.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulični fotograf Edoardo Žirardin nije ni sanjao da će tog dana šetajući ulicama Milana naići na nestvarno lepu ženu.

ZA NJU KAŽU DA JE NESTVARNO LEPA: Ona je Gadafijeva rođaka, 7 puta je pobedila rak i MIS je Libije!

Foto: TIKTOK/AIMANI.SALEM

Njena lepota, nalik na onu s Bliskog istoka, očarala je ne samo fotografa, već i usputne prolaznike. To je bila Ajmani Gadafi, Mis Libije 2023. godine, koja je privukla pažnju svetskog javnosti svojom izuzetnom lepotom i harizmom.

Nasleđe i borba

Ajmani potiče iz čuvene porodice Gadafi, nekadašnjeg predsednika Libije. Ona je otvoreno govorila o svojoj teškoj borbi sa rakom, koji je uspešno pobedila sedam puta. Kroz svoju patnju, Ajmani se istakla kao borac ne samo protiv bolesti, već i protiv ratova i sukoba. Njena poruka nade i snage inspirisala je mnoge ljude širom sveta.

 

 

Studije

Ajmani trenutno studira medicinu, tačnije psihijatriju, u Milanu, istovremeno se baveći i modelingom. O njenom privatnom životu malo se zna, ali je istakla da joj nedostaje Libija i da veruje u obnovu svoje zemlje. Njena posvećenost i angažman kako u oblasti medicine, tako i u modelingu, dodatno su je istakli kao inspirativnu ličnost.

 

 

Ajmani Gadafi predstavlja simbol nade za svoj narod i celokupnu zajednicu. Njena istrajnost i snaga u borbi protiv bolesti i za bolju budućnost Libije inspirišu ljude širom sveta. Njeni koraci ka obrazovanju i angažovanju jasno pokazuju da je ona više od lepotice - ona je istinski simbol snage, nade i borbe za bolje sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading