NAKON OVE FOTOGRAFIJE MANEKENKA JE POGINULA! Koštala je života, ubio je BRZI VOZ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova fotografija je koštala života!

NAKON OVE FOTOGRAFIJE MANEKENKA JE POGINULA! Koštala je života, ubio je BRZI VOZ!

Foto: Printscreen/Instagram

Manekenka Sintija Najeli Higaredo Bermeho koja dolazi iz Venecuele nažalost je nastradala. Ona je poginula na užasan način dok je pozirala pored šina brze pruge u zapadnom Meksiku. Sintija je, nažalost, izgubila život kada joj se odeća uplela u brzi voz koji je prolazio u trenutku nesreće. Izgubila je život na licu mesta-

Nesrećni događaj

U trenutku pogibije, 30-godišnja manekenka je pozirala u blizini šina, želeći da na pozadini snimaka i fotografija bude brzi voz. Nažalost, stajala je previše blizu šina te je sila voza uspela da privuče njenu odeću, što je dovelo do tragičnog ishoda. Sintija je umrla na licu mesta, a nesreća se dogodila u zapadnom delu Meksika.

Reakcija hitne pomoći i policije

Služba Hitne pomoći je odmah reagovala i stigla na mesto nesreće, ali su mogli samo da konstatuju Sintijinu smrt. Nakon obdukcije, telo je predato porodici. Policija je obradila slučaj prikupivši izjave šokiranih svedoka, a državni tužilac meksičke države Halisko Hoakin Mendez Ruiz izjavio je da sve ukazuje na nesrećni slučaj, prenosi "Blic žena".

Ovaj tragični događaj još jednom ukazuje na opasnosti koje vrebaju prilikom neodgovornog ponašanja u blizini brze pruge, te podseća na važnost poštovanja bezbednosnih propisa prilikom boravka u okolini železničkih pruga. Nažalost, želja za fotografisanjem devojku je koštala života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading