SUPER TRIK KAKO DA VAM PARFEM TRAJE CEO DAN: Ni znoj mu ne može ništa, a tajna je u jednom proizvodu (VIDEO)

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

07.06.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka Karla, poznata po savetima o lepoti na TikToku, nedavno je podelila jednostavan trik koji obećava da će produžiti trajanje omiljenog parfema.

SUPER TRIK KAKO DA VAM PARFEM TRAJE CEO DAN: Ni znoj mu ne može ništa, a tajna je u jednom proizvodu (VIDEO)

Foto: MANCEAU/BSIP/Profimedia

U videu koji je objavila, Karla je demonstrirala kako se vazelin može koristiti kako bi se parfem zadržao čitav dan. Uzela je kutijiicu vazelina, pretvorila je sadržaj u tečnu smesu, poprskala je parfemom, a zatim smesu stavila u frižider kako bi se vazelin stvrdnuo.

Nakon toga, nanesla je smesu na jagodice, obećavajući da će na taj način parfem izbledeti znatno sporije.

 

 

Užurbani život i izazovi očuvanja mirisa

Svakodnevni životni izazovi, poput užurbanih aktivnosti i neizbežnog znojenja, mogu dovesti do toga da omiljeni miris parfema nestane pre vremena. Karlin trik nudi zanimljivo rešenje za ovaj problem, koristeći sastojak koji se retko povezuje sa parfemima - vazelin.

Reakcije korisnika TikToka

Nakon što je podelila svoj trik, Karla je privukla pažnju i pohvale korisnika TikToka koji su se oduševili njenom kreativnom idejom. Mnogi su izrazili zainteresovanost za isprobavanje ovog trika kako bi produžili trajanje svog omiljenog mirisa.

Ovaj jednostavan trik mogao bi da promeni način na koji ljudi pristupaju očuvanju mirisa parfema tokom dana. Karlin savet pokazuje da ponekad nekonvencionalni pristup može doneti iznenađujuće efikasne rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading