RUSKI VIDOVNJAK TVRDI DA ĆE OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA POTČINITI SVET: Strpljivo će osvojiti sve pred sobom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da su ova tri horoskopska znaka sposobna za sve.

RUSKI VIDOVNJAK TVRDI DA ĆE OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA POTČINITI SVET: Strpljivo će osvojiti sve pred sobom!

Foto: Shutterstock

Eugenija Davitašvili, vidovnjakinja koja je zadivila mnoge svojim proročanstvima i isceliteljskim sposobnostima, ostavila je dubok trag u svetu ezoterije. Njena tvrdnja o tri posebna horoskopska znaka koji mogu osvojiti svet izazvala je veliko interesovanje i proučavanje među zaljubljenicima u astrologiju.

Ovan - voz smrti i zanimljivi trikovi

Ovnovi, prema Eugenijinim rečima, bili su poput "voza smrti" zbog svog želje da postignu sve odjednom, uprkos realnosti. Njihova otvorenost, iskrenost i spremnost na žrtvu da bi postigli svoje ciljeve bili su ključni faktori koji su ih izdvajali. Njihovi zanimljivi trikovi i spremnost da ih primene činili su ih uvek intrigantnim.

Lav - grabljivac koji zna da čeka

Eugenija je primetila da Lavovi poseduju izuzetnu sposobnost čekanja i strateškog planiranja. Njihova doslednost u očekivanju pravog trenutka za akciju, kao i upornost u ostvarivanju ciljeva, bili su impresivni. Njihova sposobnost da preuzmu kontrolu nad sobom i ne odustanu činila ih je zaista neverovatnim, piše Atma.

Foto: shutterstock

Eugenija je primetila da Lavovi poseduju izuzetnu sposobnost čekanja i strateškog planiranja


Ribe - tihe, ali moćne

Iako su Ribe često podcenjivane, Eugenija je isticala da one brzo savladavaju svako novo okruženje i izbegavaju sukobe, krećući se ka svojim ciljevima bez prepreka. Njihova sposobnost prilagođavanja i mirnog kretanja ka ostvarenju ciljeva bila je fascinantna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading