SVAKO JUTRO JE NA PRAZAN STOMAK PILA ČETIRI ČAŠE VODE: Promene koje su se desile ostavile su je ZAPREPAŠĆENU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatni rezultati japanske terapije vodom.

SVAKO JUTRO JE NA PRAZAN STOMAK PILA ČETIRI ČAŠE VODE: Promene koje su se desile ostavile su je ZAPREPAŠĆENU

Foto: shutterstock

Među Japancima je veoma rasprostranjena takozvana terapija vodom, koja se smatra receptom za postizanje dugog i zdravog života. Ovaj ritual je postao popularan i van granica Japana, a jedna žena odlučila je da isproba ovu praksu i podeli svoje iskustvo.

Recept za terapiju vodom

Terapija vodom je zapravo vrlo jednostavna - vodu treba piti samo na prazan stomak. Ritual nalaže da se popije četiri čaše vode ujutru pre bilo kakvog obroka, pre nego što operete zube, a prvi obrok može da se konzumira tek 45 minuta kasnije. Osim toga, preporučuje se da se ne pije ni jede najmanje dva sata posle svakog obroka.

Foto: shutterstock

Šta je terapija vodom


Iskustvo žene koja je isprobala terapiju vodom

Žena koja je isprobala japanski ritual terapije vodom primetila je značajne promene u svom organizmu. Samo nekoliko dana nakon početka ove rutine, osećala se bolje, njen metabolizam se ubrzao, a želja za stalnim grickanjem je nestala. Takođe, primetila je da gubi višak kilograma, ima više energije za vežbanje, a njena koža je postala svetlija, a kosa zdravija. Takođe je primetila da su joj nokti postali jači i manje lomljivi, a imunološki sistem ojačao.

Ovo iskustvo pokazuje da jednostavne svakodnevne navike mogu imati značajan uticaj na opšte zdravlje i vitalnost organizma. Terapija vodom je samo jedna od brojnih prirodnih praksi koje mogu doprineti očuvanju zdravlja, piše "Blic žena".

Japanski ritual terapije vodom može se pokazati kao koristan i jednostavan način za očuvanje zdravlja i vitalnosti. Uz redovnu fizičku aktivnost i uravnoteženu ishranu, male promene poput ove mogu imati veliki uticaj na opšte blagostanje. U svakom slučaju, vredno je istražiti i isprobati različite pristupe očuvanju zdravlja kako bismo pronašli onaj koji najbolje odgovara našim individualnim potrebama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading